Благоустрій в Лисецькій громаді

Новини 27 квітня 2021

В скверах, парках, поруч із установами та закладами кипить робота з благоустрою у населених пунктах Лисець, Стебник, Посіч та Старий Лисець Лисецької селищної територіальної громади.

Читайте далі

Вшанування ліквідаторів Чорнобильської трагедії

Новини 26 квітня 2021

Техногенна катастрофа на Чорнобильській атомній електростанції, що спричинила забруднення навколишнього середовища, на довгі роки перетворивши територію довкола станції на зону відчуження, стала однією з найбільших екологічних катастроф в історії людства.

Читайте далі

Наша "Бистриця" - у Кубку В'ячеслава Чорновола

Новини Спорт 26 квітня 2021

11 квітня футбольними поєдинками групового етапу на аренах Клубівців, Чорнолізців, Старого Лисця, Підлісся, Павлівки та Клузова стартував ХХІ-ий за ліком розіграш Кубка з футболу, пам'яті Героя України, голови Народного Руху України В'ячеслава Чорновола.

Читайте далі

Голова Лисецької громади увійшов до складу Консультативної ради з питань місцевого самоврядування

Новини 24 квітня 2021

21 квітня голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак разом із шістьма десятками очільників тергромад Прикарпаття, головами районних рад та керівництвом обласної ради взяв участь в першому засіданні Консультативної ради питань місцевого самоврядування.

Читайте далі

Лисецький довгожитель Григорій Черняк святкує 100-річчя

Новини 19 квітня 2021

Приємним видався початок робочого тижня для керівництва Лисецької територіальної громади. Селищний голова Анатолій Лущак, заступник голови ТГ Іван Говера, соціальний працівник Наталія Данилюк разом із педагогами місцевого ліцею завітали до помешкання Григорія Степановича Черняка, який у колі найрідніших: онуків, правнуків та праправнуків зустрічає своє 100-річчя.

Читайте далі

17 квітня - День довкілля

Новини 19 квітня 2021

У День довкілля працівники виконавчого апарату Лисецької територіальної громади активно попрацювали над ландшафтним оформленням центрального скверу селища Лисець. Упродовж трьох годин ентузіазму та ще більшого бажання змін на клумбах висаджено яскраві квіти, на місці зрізарних кущів з'явитися нові насадження. Дякуємо усім, хто у вихідний день долучився до толоки, сподіваємося, що наша праця не буде намарною. Тільки спільними зусиллями, цінуючи старання один одного, зможемо перетворити громаду у затишне місце проживання.

Читайте далі

Турнір з футболу пам'яті Героїв Небесної Сотні

Новини Спорт 7 квітня 2021

7 традиційний турнір з футболу присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні та Дню створення Національної гвардії України.

Читайте далі