ОЧІЛЬНИК ГРОМАДИ НА СЕСІЇ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Новини 21 серпня 2021

Напередодні 30-ої річниці з дня проголошення Акта про незалежність України голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак разом із колегами із інших територіальних громад новоутворенного в рамках адміністративно-територіальної реформи Івано-Франківського району став учасником восьмої позачергової урочистої сесії Івано-Франківської районної ради.

На урочистому засіданні виступили голови депутатських фракцій, акцентуючи у своїх доповідях  на найвизначніших віхах  новітньої історії, сучасних подіях в державі та вихованні в українців взаємоповаги, почуття відповідальності за особисті вчинки, жагу до розвитку процвітаючої європейської держави.

За високий професіоналізм, значний особистий внесок у розбудову й утвердження української державності й самобутності, розвиток і примноження національного багатства та з нагоди відзначення 30-ї річниці з Дня Незалежності України 24 знакових для району особистості нагороджено відзнаками голів Івано-Франківської районної та обласної рад.

Локацією для виїзного засідання древнє місто Галич -як столиця Галицько-Волинського князівства, вибрана не випадково. Позаяк дух славетного історичного минулого й зараз надихає всіх, хто побував на Замковій Горі, на сподвижництво заради розквіту нації та рідної держави.

Відтак спільне розгортання великого українського синьо-жовтого славня на Замковій Горі в Галичі довершило святкову атмосферу, подарувавши всім учасникам урочистостей незабутні враження та приємні емоції напередодні загальнодержавного святкування такої знакової для України дати.