Черговий спільний проєкт Лисецької селищної ради та КНП "Лисецька лікарня"

Новини 20 вересня 2024

Лисецька селищна рада у партнерстві з КНП «Лисецька лікарня» відібрала проект для участі у конкурсі “Громада на всі 100”

Читайте далі

Шукаємо патронатних вихователів!

Новини 18 вересня 2024

Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом із батьками/законними представниками; надання їй та її сім’ї послуг та прийняття подальших рішень з урахуванням найкращих інтересів дитини щодо забезпечення її права на виховання в сім’ї або в умовах, максимально наближених до сімейних.

Читайте далі

Делегація Лисецької селищної ради відвідала польських партнерів з ґміни Ленчица

Новини 18 вересня 2024

Громада наших польських партнерів – ґміни Ленчица – відзначила традиційне свято хліборобів «Дожинки» й подякувала за цьогорічний урожай сільським трудівникам. В якості почесних гостей на ньому побувала делегація Лисецької селищної ради на чолі з її головою Анатолієм Лущаком.

Читайте далі

Держпродспоживслужба проводить пероральну імунізацію диких тварин

Новини 17 вересня 2024

16 вересня 2024 року на Івано-Франківщині стартувала осіння кампанія вакцинації диких м’ясоїдних тварин.

Читайте далі

Увага! Припинення газопостачання!

Новини 12 вересня 2024

У зв'язку із проведенням робіт по приєднанні новозбудованого газопроводу середнього тиску в смт. Лисець по вул. Радчанській буде припинено газопостачання до абонентів с. Лисець, с. Радча, с. Стебник та с. Драгомирчани (2700 абонентів) з 9.00 год 17.09.2024 року до 16.00 год 19.09.2024 року.

Читайте далі

Конкурс “Громада на всі 100”

Новини 5 вересня 2024

2 вересня, в Україні стартує конкурс “Громада на всі 100”. Його в партнерстві запускають Програма USAID DOBRE, Starlight Media та Український кризовий медіа-центр. Відібрані в результаті конкурсу проекти зможуть отримати до $100 тисяч на розвиток власного міста, села чи селища.

Читайте далі

Чеклист "МІСТО БЕЗ МЕЖ"

Новини 5 вересня 2024

Державне агентство розвитку туризму України аналізує доступність туристичних об'єктів та засобів розміщення з метою розміщення на онлайн-мапі «Місто без меж». Запрошуємо представників готельно-ресторанного бізнесу, надавачів послуг у сфері дозвілля і відпочинку долучитися до збору даних та заповнити форми до 25 вересня 2024 року.

Читайте далі

У Лисецькій громаді наявна вакансія на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб

Вакансії Новини 4 вересня 2024

Метою роботи є сприяння ветеранам війни, демобілізованим особам та членам їх сімей у реалізації передбачених законодавством можливостей, прав, соціальних гарантій, зокрема шляхом забезпечення заходів з підтримки переходу від військової служби до цивільного життя.

Читайте далі

Про зміну типу закладу освіти та затвердження статуту в новій редакції

Новини Освіта 27 серпня 2024

Відповідно до статті 32 Закону України „Про повну загальну середню освіту“ з метою створення умов для здобуття дітьми якісної освіти, економічної ефективності функціонування закладів освіти громади, приведення освітньої мережі у відповідність до вимог законодавства та освітніх потреб населення оприлюднюється проект рішення Лисецької селищної ради „Про зміну типу закладу освіти та затвердження статуту в новій редакції“.

Читайте далі

У Лисецькій громаді відбулися урочисті заходи з відзначення 33-ї річниці Незалежності України

Новини 24 серпня 2024

Святкові свічі ставим на хлібину, Яка зростала з мирного зерна. Вітаємо державу Україну, Героїв славим горді імена!

Читайте далі