ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА У ВІЙНІ З РОСІЙСЬКИМИ ОКУПАНТАМИ ВТРАТИЛА ЩЕ ОДНОГО ЗАХИСНИКА

Новини 1 липня 2022

Пекучий біль та гіркий смуток війни чорним крилом утретє торкнувся Лисецької територіальної громади. Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забрала життя 37-річного мешканця Старого Лисця Миколи Волосянка.

Читайте далі

СТВОРЕННЯ ДОБРОВІЛЬНИХ ПОЖЕЖНИХ ОХОРОН В ГРОМАДАХ

Новини 1 липня 2022

Створення добровільних пожежних охорон в громадах стало предметом виїзної зустрічі у Лисецьку територіальну громаду керівника Івано-Франківського районного управління ГУ ДСНС в Івано-Франківській області полковника служби цивільного захисту Василя Мацалака.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ПОБУТОВУ ТЕХНІКУ ДЛЯ ЦЕНТРУ ПЕРЕБУВАННЯ ТИМЧАСОВО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ У СТАРОМУ ЛИСЦІ

Новини 1 липня 2022

29 червня Івано-Франківська голова обласної організації «Молода Просвіта» Євгенія Бардяк разом із головою Івано-Франківської ОВА Світланою Онищук передала набори побутової техніки для прихистків, де проживають внутрішньо переміщені особи.

Читайте далі

КАРЕТА ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ ВІД АСОЦІАЦІЇ УКРАЇНЦІВ В ТРЕНТІНО

Новини 24 червня 2022

На парафіяльному подвір’ї церкви Воздвиження Чесного Хреста УГКЦ селища Лисець отець Федір Бойко освятив та поблагословив привезені волонтерами з Італії три транспортні засоби.

Читайте далі

ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ ПРИРОДНОГО ГАЗУ СЕЛА СТЕБНИК!

Новини 22 червня 2022

АТ «Тисменицягаз» попереджає, що згідно з планом виконання робіт по заміні газопроводів на 2022 рік, орієнтовно з 27 червня по 08 липня по вулиці Миру в селі Стебник виконуватиметься заміна газопроводу разом з дворовими вводами. Буде припинена подача газу по вказаній вулиці та розкопана траншея по осі газопроводу.

Читайте далі

ПРОЄКТ "ПОРЯД" - ПРОТЯГНУТА РУКА ДОПОМОГИ

Новини 21 червня 2022

Для допомоги постраждалим від російської агресії людям було створено проєкт «Поряд» (https://poryad.in.ua/) - портал що єднає українців, для розміщення запитів на допомогу та їх пошуку тими, хто має можливість її надати.

Читайте далі

КОНЦЕРТ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Новини 20 червня 2022

Заряд енергії та позитивні емоції отримали наші військовослужбовці після концерту, який їм подарували учасники художньої самодіяльності Лисецької територіальної громади.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА ПРИЙНЯЛА МІНІ-ФУТБОЛЬНУ ПЕРШІСТЬ СЕРЕД ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Новини 20 червня 2022

Задля покращення фізичної підготовки та зміцнення командної злагодженості наших військовослужбовців відбулася міні-футбольна першість. Вітаючи команди-учасниці першості, очільник громади Анатолій Лущак подякував кожному військовослужбовцю за покликання захищати батьківщину.

Читайте далі

ПІДТРИМКА ТА ВІДНОВЛЕННЯ ЧЕРЕЗ СПОРТ

Новини 20 червня 2022

16 червня на майданчику із синтетичним покриттям Лисецького ліцею відбулася презентація спільного проєкту психологічної підтримки «ПОРУЧ» Міністерства освіти та науки України та Дитячого фонду ЮНІСЕФ, що має на меті через спорт допомогти переселеним дітям та молоді відновитися.

Читайте далі