ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ПЕРЕМОЖЦЯМ ОБЛАСНИХ КОНКУРСІВ РОЗВИТКУ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Новини 5 грудня 2021

Третього грудня в обласній раді відбулося нагородження переможців ХІІ обласного конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування і десятих обласних конкурсів «Краща спортивна громада», «Громада кращого довкілля», «Краща етнокультурна громада».

Читайте далі

З ТУРБОТОЮ ПРО ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ

Новини 3 грудня 2021

Третього грудня, у Міжнародний день людей з інвалідністю, увага суспільства звернута до проблем, захисту прав, гідності і благополуччя людей з обмеженими функціональними можливостями. З турботою про людей з обмеженими функціональними можливостями у цей день у нашій територіальній громаді організовано роздачу продуктових наборів потребуючим. Це наша невеличка допомога особливим людям, котрі щоденно долаючи труднощі, демонструють стійкість духу та непохитну віру в життя, якій можна позаздрити. Бажаємо вам витримки, мужності, оптимізму, віри та щастя і достатку у ваших оселях!

Читайте далі

БІБЛІОТЕКА — ТЕРИТОРІЯ ДОБРА ТА ТВОРЧОСТІ

Новини 3 грудня 2021

Міжнародний день людей з обмеженими можливостями це не свято, а швидше ще раз нагадування нам про тих, хто поруч, хто так потребує нашої особливої уваги і допомоги. Не дивлячись на щоденні проблеми і труднощі, ці люди живуть, працюють, творять та перемагають, показуючи нам приклад мужності і терпимості. І

Читайте далі

16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Новини 22 листопада 2021

Подолаємо насильство в сім'ї.

Читайте далі

СТАРОМУ ЛИСЦЮ - 605 РОКІВ!

Культура Новини 4 жовтня 2021

Масово, піднесено та з великою любов'ю, запросивши гостей, святкували жителі найбільшого населеного пункту Лисецької територіальної громади День народження рідного села.

Читайте далі

ШАНА ВЧИТЕЛЯМ, ВИХОВАТЕЛЯМ, БІБЛІОТЕКАРЯМ ТА МУЗИКАНТАМ!

Напередодні професійних свят - Дня дошкілля, Всеукраїнського дня бібліотек, Міжнародного дня музики та Дня вчителя, які в календарі слідують один за одним, у громаді вирішили віддячити за виховання наймолодших діток, навчання учнів, розвиток музичних талантів та популяризацію читання.

Читайте далі

СТЕБНИК ВІДСВЯТКУВАВ 425-РІЧЧЯ

Культура Новини 30 вересня 2021

В жовтні 2020 року село увійшло до Лисецької територіальної громади. Відтак у День села, що є святом не тільки даного населеного пункту, а всієї Лисецької громади від імені виконавчого комітету та депутатського корпусу Лисецької селищної ради привітав мешканців Стебника, усіх довгожителів та тих, хто робить тут перші кроки, хто працює задля процвітання села очільник Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак, староста Старого Лисця та Посічі Василь Турчин.

Читайте далі

В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ СТВОРЕНА МОЛОДІЖНА РАДА

Новини 28 вересня 2021

27 вересня 2021 року відбулось перше засідання Молодіжної ради при Лисецькій селищній раді. На засіданні були обрані голова Молодіжної ради – Струтинська Анна Володимирівна, заступник голови МР – Єрмаков Андрій Сергійович, та секретарем МР – Шухта Ірина Євгеніївна.

Читайте далі

ЮНІ ФУТБОЛІСТИ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ - ПЕРЕМОЖЦІ МЕМОРІАЛУ АНДРІЯ ХОМИНА

Новини Освіта Спорт 27 вересня 2021

Протягом двох днів, 25 та 26 вересня, десять дитячих команд Прикарпаття розігрували медалі традиційного дитячо-юнацького футбольного турніру, присвяченого пам’яті майстра спорту міжнародного класу, відомого українського футболіста Андрія Хомина – гравця івано-франківського “Прикарпаття”, київського “Динамо”, полтавської “Ворскли”, збірних України і Туркменістану, який у 1999 році трагічно пішов із життя внаслідок автомобільної катастрофи.

Читайте далі

КЕРІВНИКИ ГРОМАД ПРИКАРПАТТЯ ПРОЙШЛИ БАЗОВИЙ КУРС СТРІЛЬБИ НА СТАРОЛИСЕЦЬКОМУ ПОЛІГОНІ

Новини 27 вересня 2021

Стрілецький день для міських, селищних та сільських голів Івано-Франківської області відбувся 24 вересня у навчальному центрі "Старий Лисець" військової частини 3072 Західного ОТО Національної гвардії України.

Читайте далі