Інформація про соціальні послуги — на Гіді

Новини 7 листопада 2022

Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі».

Читайте далі

ХІРУРГІЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ КНП "ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ" СПІВПРАЦЮЄ З МЕДИЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ

Новини 4 листопада 2022

Оновлене хірургічне відділення КНП «Лисецька лікарня», історія якого бере початок із 50-их років минулого століття, відколи у Лисці запрацював заклад охорони здоров’я, трансформується. Наразі тут надається допомога за такими напрямками, як загальна хірургія, травматологія, урологія та гінекологія

Читайте далі

У ЛИСЦІ ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВІДДІЛЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ГРОМАД

Новини 3 листопада 2022

Діяльність Всеукраїнської Асоціації громад під час війни та актуальні проблеми життєдіяльності громад Прикарпаття - ці та ряд інших питань стали ключовими у порядку денному зборів Івано-Франківського обласного відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Всеукраїнська асоціація громад». Формат зібрання був змішаним, все ж таки більшість керівників тергромад краю – членів ВАГ - прибули другого листопада у Лисець.

Читайте далі

Розумно споживайте електроенергію – заощаджуйте і допомагайте країні

Новини 2 листопада 2022

Щоб допомогти країні тримати енергетичний фронт, не витрачати марно енергію і гроші, кожен українець може зробити прості, але дієві кроки з енергоефективності у своєму побуті. Розумне енергоспоживання кожного дасть додаткову стабільність енергосистемі. Що саме і як зробити розповідає Держенергоефективності у рамках інформаційної кампанії, яка акумулює практичні поради з енергоефективності.

Читайте далі

Практичні рекомендації з проходження осінньо-зимового періоду 2022-2023 років

Новини 2 листопада 2022

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України розмістило на своєму сайті "Практичні рекомендації з проходження осінньо-зимового періоду 2022-2023 років" для центральних органів виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, управителів житлових будинків, керівників ОСББ (ЖБК), мешканців багатоповерхових і приватних будинків, суб’єктів господарювання державної та комунальної форми власності, які розроблено Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження спільно із членами Експертної ради при Держенергоефективності.

Читайте далі

Більше енергоефективності – менше ризиків відключень електроенергії

Новини 2 листопада 2022

Продовжуємо максимально ефективно споживати електроенергію, щоб підтримувати стабільність енергосистеми, допомагати енергетикам та запобігати віяловим відключенням.

Читайте далі

В КНП «ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ» ВІДКРИЛИСЬ ДВА НОВИХ ВІДДІЛЕНЯ

Новини 2 листопада 2022

Першого листопада відбулися одразу два новосілля у комунальному некомерційному підприємстві «Лисецька лікарня»: тут запрацювали цілодобове приймальне відділення та відділення для надання інтенсивної терапії.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛА ПРЕДСТАВНИК УПОВНОВАЖЕНОГО З ПРАВ ГРОМАДЯН, ПОСТРАЖДАЛИХ ВНАСЛІДОК ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ

Новини 27 жовтня 2022

Візит до Лисецької територіальної громади Представника Уповноваженого з прав громадян, постраждалих внаслідок збройної агресії проти України Ольги Алтуніної відбувся в рамках робочого візиту на Івано-Франківщину.

Читайте далі

НЕ ТОЙ УРОЖАЙ, ЩО НА ПОЛІ, А ТОЙ, ЩО В КОМОРІ

Новини 25 жовтня 2022

Як тільки дозволили погодні умови у Лисецькій територіальній громаді приступили до збору картоплі. Упродовж декількох погожих днів жовтня зібрано урожай на всіх посадкових площах у селищі Лисець та селі Старий Лисець.

Читайте далі

ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ІГОР ДМИТРЕНКО ОЦІНИВ ХІД РЕМОНТНИХ РОБІТ У НОВОМУ ВІДДІЛЕННІ ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ ЛИСЕЦЬКОЇ ЛІКАРНІ

Новини 24 жовтня 2022

Разом із керівником Лисецької територіальної громади Анатолієм Лущаком та виконуючим обов’язки генерального директора КНП «Лисецька лікарня» Зеноном Макотою директор департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації Ігор Дмитренко відвідав місцевий заклад охорони здоров’я.

Читайте далі