ПРИЄДНУЙСЯ ДО СТРІЛЕЦЬКОГО БАТАЛЬЙОНУ! ЗВІЛЬНЯЙ ВІД ОКУПАНТА СВОЮ РІДНУ ЗЕМЛЮ!

Новини 22 лютого 2023

До Івано-Франківського окремого стрілецького батальйону продовжується набір патріотично налаштованих та вмотивованих громадян.

Читайте далі

ВИСТОЯЛИ-ПЕРЕМОЖЕМО

Новини 22 лютого 2023

24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

Читайте далі

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ПРО ПОЛЕГЛИХ НА ЧУЖІЙ ВІЙНІ

Новини 18 лютого 2023

Для України, яка втратила у Республіці Афганістан майже чотири тисячі співвітчизників, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, це день пам’яті усіх, хто поліг на тій чужій війні, та вшанування тих, хто пройшов горнило війни.

Читайте далі

Дізнайтесь про послуги у сфері ДРАЦС на Гіді з державних послуг

Новини 14 лютого 2023

Для справжнього кохання немає перешкод — українці продовжують закохуватись, одружуватись та народжувати дітей і під час війни. Користуйтесь послугами, які допоможуть задокументувати стосунки та створити сім’ю онлайн.

Читайте далі

РІЗДВЯНИЙ КОНЦЕРТ ЗАДЛЯ ПІДТРИМКИ БОЙОВОГО ДУХУ

Культура Новини 14 лютого 2023

Для поважної публіки Будинку культури села Старий Лисець Лисецької територіальної громади гуцульські пісенні традиції презентував Івано-Франківський національний академічний Гуцульський ансамбль пісні і танцю «Гуцулія».

Читайте далі

Дізнайтесь про послуги в сфері екології на Гіді з державних послуг

Новини 10 лютого 2023

Держава разом із громадськими організаціями та фондами активно впроваджує політику, спрямовану на захист довкілля та розвиток екоактивізму у громадах.

Читайте далі

Маємо велику кількість патріотично налаштованих людей, які готові захищати країну - Ігор Клименко

Новини 9 лютого 2023

На сьогодні до «Гвардії наступу» через сайт подали заявки 10,5 тисяч осіб, через ЦНАП – 6,5 тисяч, за телефоном «гарячої лінії» проконсультували 3,5 тисячі громадян. Про це міністр внутрішніх справ повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Читайте далі

Час повертати своє – Гвардія наступу запрошує

Новини 6 лютого 2023

Як долучитися до бригад «Гвардії наступу»? подати заявку онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/, де представлені всі бригади, що комплектуються; звернутися у Центр надання адміністративних послуг (про ЦНАПИ в Івано-Франківській області докладніше – за посиланням https://bit.ly/3kYZkxZ) Гаряча лінія «Гвардії наступу» для консультацій – 0800 100 020.

Читайте далі

Ігор Клименко: МВС розпочало формування штурмових бригад «Гвардія наступу»

Новини 6 лютого 2023

Штурмові бригади, до яких можуть вступати добровольці, націлені саме на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. Про це в ефірі Єдиного телемарафону заявив виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ: НА ПІДТРИМКУ ЗАХИСНИКІВ

Новини 6 лютого 2023

Оригінальний задум педагогів та учнів Лисецького ліцею Лисецької селищної ради на підтримку наших захисників утілився упродовж п’яти днів Волонтерсько-парламентського тижня. Щоденно до Волонтерського центру навчального закладу, немов бджілки до вулика, навідувалися школярики і приносили необхідні речі для потреб наших захисників.

Читайте далі