АКЦІЯ «ШКІЛЬНИЙ ПОРТФЕЛИК»

Новини 1 вересня 2022

Напередодні нового навчального року в Лисецькій територіальній громаді відбулася акція «Шкільний портфелик». Нові портфелики та необхідні у навчанні канцтовари 11 дітям-сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування вручив заступник селищного голови Іван Говера та начальник служби у справах дітей Наталія Данилюк.

Читайте далі

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!

Новини 25 серпня 2022

Ранок 24 серпня в населених пунктах Лисецької територіальної громади розпочався молебнями за мир і спокій в Україні та панахидами за полеглими в російсько-українській війні жителями громади: Романом Дубинським, Юрієм Чижовим, Миколою Волосянком та нашими співвітчизниками.

Читайте далі

ГОЛОВА ГРОМАДИ АНАТОЛІЙ ЛУЩАК НАГОРОДЖЕНИЙ МЕДАЛЛЮ «ЗА ЗАСЛУГИ ПЕРЕД ПРИКАРПАТТЯМ»

Новини 24 серпня 2022

Голова Лисецької селищної ради Анатолій Лущак отримав найвищу відзнаку області — медаль «За заслуги перед Прикарпаттям».

Читайте далі

ВИМКНЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!!!

Новини 12 серпня 2022

У зв’язку з плановими роботами 22.08.2022 з 09:00 по 18:00 буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах:

Читайте далі

ПЛАНОВІ ВИМКНЕННЯ! УВАГА!

Новини 9 серпня 2022

У зв’язку з плановими роботами 15.08.2022 з 09:00 по 17:00 буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах:

Читайте далі

З ПЕРЕДОВОЇ — НА ВЕСІЛЛЯ

Новини 1 серпня 2022

Військовослужбовець Ігор Волосянко зі Стебника, що боронить країну від ворога, прийшов додому у коротку відпустку. В останню неділю липня він та його обраниця Світлана Копчук з Верховинщини стали на рушничок щастя.

Читайте далі

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Новини 29 липня 2022

Вшануванням пам’яті тих, хто віддав життя за Україну, кого ми втратили через вторгнення росії, всіх, хто міг ще жити якби не ця війна, у центральному сквері селища Лисець розпочалися урочистості з нагоди Дня Української державності.

Читайте далі

28 ЛИПНЯ УПЕРШЕ СВЯТКУЄМО ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

Новини 28 липня 2022

Запроваджене указом Президента України 24 серпня 2021 року нове свято — як нагадування кожному українцю та всьому світові про те, що «точкою відліку» української державності є заснування Києва — столиці Київської Русі. Відтак зародження нашої державності віднині ми відзначатимемо в день розквіту нашої державності — в День хрещення Київської Русі – України, спадкоємцями котрої ми вважаємося.

Читайте далі

У ЛИСЦІ З'ЯВИВСЯ НОВИЙ ПАТРІОТИЧНИЙ КУТОЧОК!

Новини 28 липня 2022

Оригінальне перевтілення зрубу старої черешні перед адміністративним будинком селищної ради відбулося завдяки вмілим рукам майстра різьблення Валентина Ткаченка.

Читайте далі