ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖУСТАНОВ

Новини 24 грудня 2021

У четвер, 23 грудня, заступник Лисецького селищного голови Іван Говера взяв участь у виїзному засіданні молодіжної ради обласного комітету Профспілки працівників державних установ України.

Читайте далі

НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «ДОПОМОЖИ УКРАЇНСЬКОМУ ВОЇНУ»

Новини 22 грудня 2021

«Коли береш — наповнюєш руку, коли даєш — наповнюєш серце» — цією фразою директор Стебницької гімназії Надія Крута розпочала пост на своїй фейсбук сторінці про участь навчального закладу у благодійній акції «Допоможи українському воїну».

Читайте далі

ЩЕДРИЙ МИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦЬ

Новини 21 грудня 2021

19 грудня християнський світ вшановує Святого Миколая, який з юних літ відзначався глибокою побожністю, піклувався про вбогих та нужденних, обравши згодом духовний сан, не чекав, щоб у нього просили допомоги, а сам шукав бідних, щоб їм допомогти.

Читайте далі

ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ ЗАСІДАННЯ ДИТЯЧОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО РАЙОНУ

Новини 16 грудня 2021

16 грудня 2021 року відбулося Урочисте засідання Дитячої Ради Івано-Франківського району за участю голови Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександра Ярощука, голови районної державної адміністрації Василя Поповича та начальника служби у справах дітей районної державної адміністрації Валерія Семківа.

Читайте далі

ОЧІЛЬНИК ГРОМАДИ ТА КЕРІВНИК ЦНАП — УЧАСНИКИ ФОРУМУ «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ. СЕРВІС. ЦНАП»

Новини 16 грудня 2021

Щоби поширити кращі практики надання адміністративних послуг та обговорити перспективи реформування системи надання адмінпослуг, Івано-Франківська обласна державна адміністрація та Коломийська міська рада за сприяння Міністерства цифрової трансформації України та Програми доступності послуг в Україні «PROSTO» зорганізували форум «Децентралізація. Сервіс. ЦНАП».

Читайте далі

ДО ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА — ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Новини 12 грудня 2021

В Лисецькій селищній раді відбулися збори з нагоди професійного свята — Дня місцевого самоврядування. Працівники виконавчого апарату селищної ради, структурних підрозділів та керівники старостинських округів громади зібралися разом саме в той день, коли Всеукраїнська асоціація громад проводила онлайн-форум місцевого самоврядування «Актуальні питання розвитку громад». Відтак поєднали корисне з приємним.

Читайте далі

ОЧІЛЬНИК ГРОМАДИ СТАВ УЧАСНИКОМ VI ЄВРОПЕЙСЬКОГО КОНГРЕСУ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Новини 9 грудня 2021

Голова Лисецької селищної територіальної громади Анатолій Лущак в складі прикарпатської делегації взяв участь у шостому Європейському конгресі місцевого самоврядування, що відбувся 6-7 грудня у містечку Миколайки Республіки Польща.

Читайте далі

ПРОТИДІЯ БУЛІНГУ В УЧНІВСЬКОМУ СЕРЕДОВИЩІ ТА НАСИЛЬСТВА В СІМ'Ї

Новини Освіта 9 грудня 2021

9 грудня 2021 року, в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», у закладах загальної середньої освіти громади, проведено зустріч учнів з інспекторами ювенальної превенції та представниками Служби у справах дітей Лисецької селищної ради, на тему: «Протидія булінгу в учнівському середовищі та насильства в сім’ї».

Читайте далі

НА НІЙ І ГРОНО, І ПЕЛЮСТКА, І НЕБО, Й РАЙДУГА НА НІЙ, МОВ БЕРЕГИНЯ ВРОДИ — ХУСТКА — ЗДАВЕН У НАШІЙ СТОРОНІ

Культура Новини 7 грудня 2021

Жіноцтво, юнки та ще зовсім маленькі дітки нашої громади у День української хустки долучилися до флешмобу. Яскраві світлини працівниць апарату селищної ради, педагогічних та учнівських колективів Стебницької гімназії, Лисецького та Старолисецького ліцеїв, вихованців та вихователів закладів дошкільної освіти «Сонечко» та «Малятко» — свідчення шани до українських традицій.

Читайте далі