ХРИСТИЯНСЬКА МІСІЯ З США В ЛИСЦІ

Новини 31 травня 2022

Керівник Християнської місії зі Сполучених Штатів Америки Джон Кахельман разом із друзями-волонтерами завітав до Лисецької громади.

Читайте далі

ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ ПРИРОДНОГО ГАЗУ!

Новини 28 травня 2022

АТ «Тисменицягаз» попереджає, що згідно з планом виконання робіт по заміні газопроводів на 2022 рік, орієнтовно з 30 травня по 30 червня по вулиці Івасюка в селищі Лисець виконуватиметься заміна газопроводу разом з дворовими вводами. Буде припинена подача газу по вказаній вулиці та розкопана траншея по осі газопроводу.

Читайте далі

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НАГАДУЄ ЖИТЕЛЯМ ГРОМАДИ ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ОПЛАТИ ЗА ВИВІЗ СМІТТЯ

Новини 4 травня 2022

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ! Виконавчий комітет Лисецької селищної ради нагадує реквізити та просить сплатити за вивіз твердих побутових відходів з населених пунктів громади.

Читайте далі

ДЕЛЕГАЦІЯ ЧЕСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ РАЗОМ З КЕРІВНИЦТВОМ ПРИКАРПАТТЯ ВІДВІДАЛА ЛИСЕЦЬКУ ЛІКАРНЮ

Новини 30 квітня 2022

Голова Івано-Франківської обласної військово-цивільної адміністрації Світлана Онищук завітала до нашої громади разом із делегацією Плезького краю Чеської Республіки.

Читайте далі

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ!!!

Анонси Новини 29 квітня 2022

АТ «Тисменицягаз» повідомляє, що згідно листа Богородчанського ЛВУМГ з 9:00 год. 04.05.2022 р. до 15:00 год. 05.05.2022 р. буде припинено газопостачання смт Лисець, с. Старий Лисець та с. Стебник в зв’язку з проведенням планових ремонтно-профілактичних робіт на ГРС Ст. Лисець.

Читайте далі

ПАМ'ЯТКА ДІЇ НАСЕЛЕННЯ ПРИ ВИНИКНЕННІ ХІМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

Новини 6 квітня 2022

Під хімічною аварією розуміється порушення технологічних процесів на виробництві, пошкодження трубопроводів, ємностей, сховищ, транспортних засобів при здійсненні перевезень і т.п., що призводять до викиду або протоки аварійно-хімічно небезпечних речовин (АХОВ) в атмосферу в кількостях, що становлять небезпеку масового ураження людей та тварин.

Читайте далі

УВАГА! СИРЕНИ!

Новини 22 березня 2022

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ! Доводимо до вашого відома, що організація оповіщення населення регулюється «Положенням про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту» затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України №733 від 27 вересня 2017 р., п.19:

Читайте далі

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!

Новини 22 березня 2022

19 березня віддав життя за Україну житель Лисця Юрій Чижов. Громада втратила справжнього патріота: учасника Революції Гідності, що з 2013 року перебував у лавах Богородчанського районного реєстрового козацького товариства імені Івана Виговського.

Читайте далі

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Новини 16 березня 2022

Відновлюється вивезення сміття з домогосподарств громадян. Вивіз буде проводитися згідно попереднього графіку: Лисець – вівторок, четвер; Старий Лисець – четвер, п’ятниця, субота; Стебник – середа; Посіч - за потребою.

Читайте далі