ЯК ДІЗНАВАТИСЯ НОВИНИ У РАЗІ ВІДСУТНОСТІ СВІТЛА НА ІВАНО-ФРАНКІВЩИНІ

Новини 2 лютого 2023

Для забезпечення доступу громадян України до життєво важливої інформації в умовах відсутності електроживлення, налаштовуйте FM-хвилю Українського Радіо. Перелік радіочастот в кожному регіоні доступний за посиланням https://cutt.ly/02KMCPE.

Читайте далі

ПРЕДСТАВНИКИ РІЗНИХ СФЕР ЖИТТЄЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГРОМАДИ НА ТРЕНІНГУ ПРОЄКТУ USAID ОКРЕСЛИЛИ ПРІОРИТЕТИ СИСТЕМИ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я

Новини 31 січня 2023

Наступним кроком Лисецької селищної ради в реалізації Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» став тренінг «Громадське здоров’я. Пріоритети розвитку системи громадського здоров’я в громадах».

Читайте далі

ЗАГИБЛОГО НА ВІЙНІ ЖИТЕЛЯ ЛИСЦЯ ЮРІЯ ЧИЖОВА ПОСМЕРТНО ВІДЗНАЧЕНО МЕДАЛЛЮ «ЗА ЗАСЛУГИ ПЕРЕД ПРИКАРПАТТЯМ»

Новини 28 січня 2023

Посмертну нагороду сина, що виконуючи військовий обов’язок з честю загинув на полі бою 19 березня 2022 року, отримала 28 січня 2023 року в Меморіальному сквері Івано-Франківська мати військовослужбовця пані Ірина.

Читайте далі

ВИЇЗНИЙ ДЕНЬ ДОНОРА

Новини 27 січня 2023

У Лисецькій територіальній громаді відбувся виїзний день донора, зорганізований Прикарпатським обласним центром крові. Разом із медиками та всіма охочими жителями громади 26 січня долучились до цієї важливої справи та стали донорами крові для наших захисників також працівники виконавчого апарату Лисецької селищної ради. Це наш внесок у спільну перемогу, яка наближається з кожним днем!

Читайте далі

У ЛИСЕЦЬКІЙ ЛІКАРНІ ВІДКРИЛИ НОВЕ СТАЦІОНАРНЕ ВІДДІЛЕННЯ ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ

Новини 27 січня 2023

З часу повномасштабного вторгнення опіка про усіх потребуючих, що переїхали до нашої громади, та серед всього - про самотніх людей поважного віку, релокованих із зони бойових дій, стала пріоритетом. Якщо попервах вони стали пацієнтами різних відділень Лисецької лікарні, то після лікування постало питання їхнього розміщення.

Читайте далі

КОЛЯДА НА ПРОСЛАВУ БОЖУ

Культура Новини 25 січня 2023

Після того, як церковні пісні та коляди лунали на богослужіннях в храмах, гурти дітей, молоді та дорослих прославили Новонародженого Ісуса, колядуючи, засіваючи та щедруючи в обійстях односельців, настав час провести різдвяні свята та спільною колядою над прославу Божу продемонструвати свою пошану до прадідівських традицій та християнських цінностей.

Читайте далі

РОЗБУДОВА СТІЙКОЇ СИСТЕМИ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ'Я

Новини 23 січня 2023

Лисецька громада, що потрапила в перелік пілотних громад восьми областей України, упродовж наступних п’яти років в рамках проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» працюватиме над профілактикою, запобіганням хворобам та підтримкою здоров’я на території своїх населених пунктів.

Читайте далі

УКРАЇНСЬКА ПІСНЯ ЗАРЯДЖАЄ ЕНЕРГІЄЮ

Культура Новини 21 січня 2023

Українська пісня заряджає енергією, бо вона — душа нації. В цьому пересвідчилися військовослужбовці, для котрих зі сцени Будинку культури села Старий Лисець Лисецької територіальної громади лунали патріотичні пісні у виконанні заслуженого артиста України Володимира Коваленка та вокалістки Оксани Романюк.

Читайте далі