ФЕСТИВАЛЬ ЄДНАННЯ

Анонси Новини 30 вересня 2022

Після повномасштабного російського вторгнення більшість аграрних регіонів України стали місцем ведення військових дій, а відтак під загрозою постала і посівна кампанія. Через це на державному рівні зініційовані ряд програм задля недопущення продовольчої кризи. Наша територіальна громада, що з початку воєнного конфлікту прихистила майже тисячу осіб, з яких майже три сотні залишилися тут на проживання, долучилася до даних програм.

Читайте далі

У ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМИ СВЯТАМИ ВИХОВАТЕЛІВ, БІБЛІОТЕКАРІВ, ПЕДАГОГІВ ТА МУЗИКАНТІВ

Новини Освіта 29 вересня 2022

Вітаючи зібрання голова Лисецької тергромади Анатолій Лущак подякував вихователям, вчителям, музикантам та бібліотекарям за самовіддане служіння обраній справі, адже своїми мудрими порадами, чуйним ставленням і справедливими настановами кожен фахівець допомагає нашому підростаючому поколінню долати непростий шлях осягнення знань, розвивати творчі здібності та черпати життєву мудрість у книжковому всесвіті.

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВИЇЗНОМУ ЗАСІДАННІ ПРАВЛІННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ГРОМАД

Новини 29 вересня 2022

Минулими вихідними до гірського селища Татарів Ворохтянської селищної територіальної громади вдалося дістатися частині членів правління ВАГ, решту - долучилися онлайн. Порядком денним правління під головуванням виконавчого директора ВАГ Івана Слободяника стали питання діяльності Асоціації у 2021-2022 роках.

Читайте далі

ПОСЛУГИ НА ГІДІ ДЛЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ НЕБЕЗПЕЧНОГО ВАНТАЖУ

Новини 26 вересня 2022

Щодня сотні сміливих працівників докладають титанічних зусиль, аби вчасно доставляти все необхідне. Для армії, бізнесу та всіх, хто цього потребує. Зокрема, перевозять небезпечний вантаж. Тож хочемо нагадати, що на Гіді з держпослуг є всі потрібні послуги для такого транспортування.

Читайте далі

ГІД З ДЕРЖПОСЛУГ ДЛЯ МІЖНАРОДНОЇ ПІДТРИМКИ

Новини 26 вересня 2022

Увесь цивілізований світ підтримує нашу країну. Наше завдання — продовжувати його залучати до підтримки. Усім, хто планує займатися організацією міжнародної підтримки або допомагати іноземцям в Україні, рекомендуємо звернути увагу на актуальні держпослуги на Гіді.

Читайте далі

МІСЦЕВА ПОЖЕЖНА ОХОРОНА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ З НАГОДИ ДНЯ РЯТІВНИКА

Новини 19 вересня 2022

За прикладом покровителя пожежників - католицького святого Флоріана, що прославився чудами, у тому числі гасінням грандіозної пожежі лише одним кухлем води, напередодні Дня рятівника продемонстрували свої професійні навички учасники обласних змагань серед підрозділів місцевої пожежної охорони та добровільних пожежних формувань «Кубок Святого Флоріана».

Читайте далі

ПАНАХИДА ЗА ЗАХИСНИКОМ!

Новини 11 вересня 2022

10 вересня у церкві Воздвиження Чесного Хреста УГКЦ селища Лисець відбулася заупокійна панахида за нашим захисником Олегом Ваківим, що трагічно загинув за Україну. Родина, друзі, знайомі та громада зібралися, аби згадати в молитвах нашого Героя.

Читайте далі

ПРЕДСТАВНИКИ ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПОБУВАЛИ НА СВЯТІ ВРОЖАЮ У ПОЛЬСЬКИХ ПАРТНЕРІВ ІЗ ҐМІНИ ЛЕНЧИЦА

Новини 10 вересня 2022

Вересневими вихідними жителі ґміни Ленчица Республіки Польща відсвяткували Свято врожаю. Мали за честь побачити це споконвічне дійство під назвою «Dożynki», коли після завершення всіх польових робіт та збирання врожаю, ще прадіди, бабусі та дідусі, а нині сучасники збираються, щоби подякувати Богові за щедрий урожай, представники Лисецької територіальної громади: Лисецький селищний голова Анатолій Лущак, секретар Лисецької селищної ради Галина Матієшин, начальник фінансового відділу Надія Самойленко, начальник відділу правової та кадрової роботи Тетяна Гаєва, начальник відділу Центр надання адміністративних послуг Ірина Гутич.

Читайте далі

ВОЛОНТЕРИ З ЄВРОПИ

Новини 5 вересня 2022

"З початку військової агресії активізувалася міжнародна дружба та співпраця, ділові поїздки до нас італійців, поляків, чехів, словаків, — розповідає голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак. — Приємно, що в цей час працюють волонтери цих країн в нашій Лисецькій комунальній лікарні та першому добровольчому хірургічному шпиталі при клініці БРАСС".

Читайте далі

ПЕРШОВЕРЕСЕНЬ В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Новини 1 вересня 2022

Завдячуючи нашим захисникам старт навчального року 2022/2023 у Лисецькій територіальній громаді став направду святом для навчальних закладів, педагогів, учнів, дошкільнят та батьків. Кожен навчальний заклад провів загальношкільні лінійки з нагоди Дня знань.

Читайте далі