У ЛИСЕЦЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ЗАПРАЦЮЄ КАБІНЕТ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ “ДБАЮ ПРО СЕБЕ”

Новини 18 вересня 2023

Наприкінці тижня у Лисецькій селищній раді відбулася робоча зустріч голови Лисецької територіальної громади Анатолія Лущака та психологині Олександри Питлюк-Смеречинської з представницями Проєкту USAID “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я” Ориною Децик та Марією Баран з питань створення кабінетів психологічної підтримки “Дбаю про себе”.

Читайте далі

ЗАСТУПНИК ЛИСЕЦЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ СТАВ УЧАСНИКОМ КРУГЛОГО СТОЛУ “МУНІЦИПАЛІТЕТИ НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ”

Новини 12 вересня 2023

Як і тисячоліття тому, коли княжий Галич став об’єднавчим центром Галицько-Волинського князівства та непоборною твердинею оборони і захисту земель руських, так і нині це славне місто, що святкує 1125-річчя з часу першої писемної згадки, стало епіцентром зустрічі та діалогу місцевих політиків, представників виконавчої влади та керівників органів місцевого самоврядування.

Читайте далі

У СТЕБНИКУ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛОГО НА ВІЙНІ ЮРІЯ КАЙГОРОДОВА

Новини 11 вересня 2023

Громада села Стебник сьогодні зібралася на могилі свого Героя Юрія Кайгородова. Разом зі стебничанами вшанували пам’ять українського воїна, який у боротьбі за територіальну цілісність, незалежність України віддав найцінніше - своє життя, староста села Стебник Ірина Портецька та заступник Лисецького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Іван Говера.

Читайте далі

ВСЕУКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ГРОМАД ЗА ПОДАТОК З ДОХОДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ЗА МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ ОСОБИ

Новини 11 вересня 2023

Як поділився інформацією член Правління Всеукраїнської Асоціації Громад, керівник Івано-Франківського регіонального відділення ВАГ, голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак, попри жваву дискусію керівників територіальних громад різних регіонів України саме таке спільне рішення прийняли сьомого вересня під час виїзного засідання Правління Всеукраїнської Асоціації Громад.

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПОБУВАВ НА ФОРУМІ “ЗГУРТОВАНІ ГРОМАДИ: ДОСВІД ТА АЛГОРИТМИ ДІЙ”

Новини 11 вересня 2023

Очільники територіальних громад, тих, які пережили окупацію та руйнування внаслідок війни, а також тих, що надали прихисток вимушеним переселенцям та допомогу постраждалим громадам, зібралися, аби поділитися своїм унікальним досвідом перших кроків відновлення.

Читайте далі

УПРОДОВЖ КАНІКУЛ В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ТРИВАЛИ ПОТОЧНІ РЕМОНТИ

Новини Освіта 7 вересня 2023

Щоби наші дошкільнята, школярі, вихователі та вчителі із Лисецького закладу дошкільної освіти “Сонечко”, Старолисецького ЗДО “Малятко”, Стебницької гімназії, Лисецького та Старолисецького ліцеїв новий навчальний рік зустріли у світлих, просторих, затишних, а головне безпечних класах тут тривали інтенсивні поточні ремонти усіх шкільних приміщень.

Читайте далі

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ 2030: ОПИТУВАННЯ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕСУ.

Новини 6 вересня 2023

Сьогодні представники бізнес-середовища та усі зацікавлені сторони мають унікальний шанс долучитися до творення майбутнього та стати спів архітектором розвитку територіальної громади. ЗАПРОШУЄМО Вас пройти опитування, результати якого стануть підґрунтям для процесу стратегування.

Читайте далі

В ЛИСЦІ ОСВЯТИЛИ АЛЕЮ СЛАВИ ГЕРОЇВ

Новини 4 вересня 2023

Роман Дубінський, Юрій Чижов, Микола Волосянко, Олег Ваків, Микола Білогубка, Михайло Сікора, Юрій Кайгородов, Василь Менько. Ми в неоцінненому боргу перед ними, бо ці прості жителі Лисця, Стебника, Посічі та Старого Лисця у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України віддали свої життя.

Читайте далі

СТАРИЙ ЛИСЕЦЬ ВШАНОВУЄ ПАМ'ЯТЬ ПОЛЕГЛИХ ОДНОСЕЛЬЦІВ МИКОЛИ БІЛОГУБКА, МИХАЙЛА СІКОРИ, МИКОЛИ ВОЛОСЯНКА ТА ВАСИЛЯ МЕНЬКА

Новини 4 вересня 2023

Від початку повномасштабного вторгнення Лисецька територіальна громада втратила вже восьмеро жителів, які не вагаючись стали на захисті української державності, пішли добровольцями та призвані по мобілізації. Назавжди в пам'яті жителів Старого Лисця залишаться полеглі на війні мужні оборонці Микола Волосянко, Михайло Сікора, Микола Білогубка та Василь Менько.

Читайте далі

У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЛУНАВ ПЕРШИЙ ДЗВОНИК

Новини Освіта 2 вересня 2023

Завдячуючи нашим захисникам, котрі мужньо протистоять загарбнику, освітні заклади в цей день змогли провести шкільні лінійки. Гостями свята на шкільних подвір'ях Стебника, Лисця та Старого Лисця стали батьки школяриків.

Читайте далі