ЯСКРАВЕ ТА ПРОСТОРЕ «СОНЕЧКО» - ПОДАРУНОК ЛИСЕЦЬКИМ ДОШКІЛЬНЯТАМ

Новини Освіта 7 грудня 2023

Мрія батьків дошкільнят селища Лисець про затишний просторий дитячий садочок зреалізувалася. Відтепер понад сотня найменших жителів даного населеного пункту виховуватимуться та здобуватимуть дошкільну освіту в окремому корпусі Лисецького ліцею, де досі працювали дві дошкільні групи навчально-виховного комплексу.

Читайте далі

ДО ДІТЕЙ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАВІТАВ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

Новини Освіта 6 грудня 2023

Позитивними емоціями святковим настроєм, теплом та турботою були зігріті учасники заходу "Святий Миколай іде до дітей", який напередодні Дня святого Миколая благодійна організація "БФ "Карітас Лисець УГКЦ", гуманітарна неурядова організація "Terre des hommes" за сприяння Лисецької селищної ради провели у Будинку культури села Старий Лисець.

Читайте далі

З ДНЕМ ВОЛОНТЕРА!

Новини 5 грудня 2023

Волонтер – людина, котра цілком безоплатно працює скрізь, де потрібна допомога: у дитячих будинках, притулках, школах-інтернатах, будинках престарілих і на війні. Пишаємося, тим, що маємо таких людей з великим серцем у нашій громаді.

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВИЇЗНОМУ ЗАСІДАННІ ПРАВЛІННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ГРОМАД НА ЧЕРНІГІВЩИНІ

Новини 5 грудня 2023

1-2 грудня під час виїзного засідання 1-2 грудня під час виїзного засідання Правління Всеукраїнської асоціації громад на базі Кіптівської сільської ради Чернігівської області, яку очолює керівник Всеукраїнської асоціації громад Володимир Кучма, разом з колегами із різних областей України голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак мав можливість обговорити насущні проблеми територіальних громад, які попри воєнний стан протистоять усім викликам та продовжують активну роботу. на базі Кіптівської сільської ради Чернігівської області, яку очолює керівник Всеукраїнської асоціації громад Володимир Кучма, разом з колегами із різних областей України голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак мав можливість обговорити насущні проблеми територіальних громад, які попри воєнний стан протистоять усім викликам та продовжують активну роботу.

Читайте далі

ВАКЦИНАЦІЯ ЗБЕРЕЖЕ ВАМ ЧАС І ГРОШІ

Новини 4 грудня 2023

Щорічна вакцинація проти грипу — найефективніший спосіб профілактики цього захворювання. Найкраще отримати її у вересні, до початку сезону грипу. Але якщо не встигли — вакцинуватися можна впродовж всього осінньо-зимового періоду.

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ - УЧАСНИК КОНСУЛЬТАЦІЇ «РЕГІОНАЛЬНА ПОЛІТИКА В РАМКАХ ПРОЦЕСУ ВСТУПУ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ»

Новини 4 грудня 2023

29 листопада в Івано-Франківську за сприяння та підтримки Програми ULEAD з Європою, у співробітництві з Інститутом Громадянського Суспільства, проєктом «Підтримка формування ефективної регіональної політики в контексті євроінтеграції України та воєнних викликів» відбулася консультація комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Читайте далі

ПОСТРАЖДАЛІ ВІД ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА МОЖУТЬ БЕЗОПЛАТНО ОТРИМАТИ ПОСЛУГИ ЮРИСТА ЧИ АДВОКАТА: КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ

Особи, які постраждали від домашнього насильства, мають право отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката. Для цього варто звернутися до системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Які послуги надає система БПД, як ними скористатися та куди звертатись — пояснюємо далі.

Читайте далі

У ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВИХОВУВАТИМУТЬ МАЙСТРІВ МАЛОЇ РАКЕТКИ ТА ПРУДКОГО М’ЯЧА

Новини Спорт 30 листопада 2023

Школярів Старого Лисця та Лисця, що прагнуть розвинути такі цінні якості, як спритність, швидкість, координацію та просторову точність рухів, чекають на заняттях з настільного тенісу. Досвідчений тренер Тетяна Войтків, що опанувала ігрові навички з дитячого віку і займається пінг-понгом 25 років, охоче поділиться досвідом та навчить тенісних навичок найменших школярів та старшу шкільну молодь.

Читайте далі

ПРОЄКТ «НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ДО ЗИМИ ПОСТРАЖДАЛИМ ВІД КОНФЛІКТУ ГРОМАДАМ, ТА ПІДТРИМКА ГРОМАД НА ЗВІЛЬНЕНИХ ТЕРИТОРІЯХ»

Новини 28 листопада 2023

Грошова допомога на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Івано-Франківській, Львівській та Вінницькій областях. Реалізується чеської гуманітарною організацією «Людина в біді» Фінансується за підтримки Гуманітарного фонду для України. Проєкт ставить на меті покращити умови проживання внутрішньо переміщених домогосподарств з постраждалих регіонів України, які на цей час мешкають в місцях тимчасового проживання та/або проживають в незадовільних умовах, надає можливість переїхати до районів більш сприятливих для працевлаштування, відновлення джерел прибутку та підвищення стійкості до кризових ситуацій надалі.

Читайте далі

СТРАТЕГІЧНА СЕСІЯ ЩОДО СТВОРЕННЯ ПРОСТОРУ ПСИХОСОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ «ДБАЮ ПРО СЕБЕ» В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Новини 27 листопада 2023

Постратегувати, розібратися як же простори турботи про себе, про психічне здоров’я громади можуть існувати, як формувати, як доречно та правильно запроваджувати послуги з охорони психічного здоров’я для середньостатистичного громадянина мала на меті стратегічна сесія щодо створення простору психосоціальної підтримки «Дбаю про себе», котра відбулася в Лисецькій селищній раді в рамках реалізації проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

Читайте далі