26 БЕРЕЗНЯ – ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ

Новини 26 березня 2023

Сила та міць української держави – у єдності армії та народу. Відтак у такий відповідальний для країни час кожен з нас із особливою увагою дивиться на своїх захисників, для яких служіння народу – найвища честь та обов’язок. Таким є покликання формувань Національної гвардії України, які сьогодні відзначають своє професійне свято та дев’яту річницю від часу створення.

Читайте далі

БОРОТЬБА З ТУБЕРКУЛЬОЗОМ – СПІЛЬНА ПРОБЛЕМА ГРОМАДИ ТА МЕДИЧНОЇ СПІЛЬНОТИ.

В Лисецькій територіальній громаді 17 березня відбувся диспут, присвячений Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом.

Читайте далі

РОКОВИНИ ЗАГИБЕЛІ НА ВІЙНІ ЖИТЕЛЯ ЛИСЦЯ ЮРІЯ ЧИЖОВА

Новини 20 березня 2023

Напередодні роковин загибелі на війні військовослужбовця Збройних Сил України Юрія Чижова у храмі Воздвиження Чесного Хреста Господнього селища Лисець священнослужителі отці Федір Бойко, Василь Скурчанський та Юрій Федорчак відслужили заупокійну Службу Божу та панахиду за полеглим захисником.

Читайте далі

ЗАКЛЮЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРОЄКТУ "ОБЛАШТУВАННЯ ПРИЯЗНОГО ПРОСТОРУ ДЛЯ ВНУТРІШНЬОПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ"

15 березня 2023 р. в нововідкритому паліативному відділенні комунального некомерційного підприємства «Лисецька лікарня» відбулась заключна конференція проєкту «Облаштування приязного простору для внутрішньо переміщених осіб», який впроваджується ГО «Агенція розвитку громад Богородчанського району» за фінансової підтримки Карпатського фонду та Fondation de France у рамках Проєкту підтримки надання сталих соціальних послуг для внутрішньопереміщених осіб в Західній Україні. Партнером проєкту виступила також Лисецька селищна рада, яка забезпечила співфінансування.

Читайте далі

Які ветеринарні сервіси доступні на Гіді з державних послуг?

Кожен, у кого є домашній улюбленець або власне фермерське господарство, знайомий з ветеринарним лікарем. Саме вони допомагають нам піклуватись про тварин та перевіряти безпеку харчових продуктів — молока, м’яса та інших.

Читайте далі

ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку. Відтепер у новому форматі!

Новини 14 березня 2023

29-30 березня 2023 року відбудеться IX Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, з метою сталої взаємодії громади, медіа, бізнесу та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у відновлення України, створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності.

Читайте далі

ЧЕСЬКИЙ ВОЛОНТЕР ВІТ САМЕК ВРУЧИВ УСПІШНИМ ШКОЛЯРАМ ГРОМАДИ КОМП'ЮТЕРИ

Новини Освіта 14 березня 2023

Ведучий одного із чеських телеканалів, журналіст, а від часу повномасштабного вторгнення – ще й волонтер та великий друг України Віт Самек завдяки своїм друзям-благодійникам привіз нову партію гуманітарної допомоги для українців, що постраждали від війни.

Читайте далі

«Перемога залежить від кожного з нас», - гвардієць про бої на Луганщині

Новини 10 березня 2023

Максим із позивним «Ципа» проходить службу в лавах Національної гвардії України з 2019 року. До початку повномасштабного вторгнення брав участь в Операції об’єднаних сил на Донецькому напрямку. Після 24 лютого виконував бойове завдання на Харківщині та Донеччині. Найважчий бій був у Кремінній Луганської області.

Читайте далі

НА ПОШАНУ ВЕЛИКОМУ ТАРАСОВІ ШЕВЧЕНКУ

Новини 10 березня 2023

9 та 10 березня українська громадськість вшановує геніального поета, самобутнього прозаїка, талановитого художника, громадсько-політичного діяча, символа української нації Тараса Григоровича Шевченка.

Читайте далі

«Наша ціль – повернути захоплені загарбниками українські території», - майбутній снайпер бригади «Лють»

Новини 10 березня 2023

Бійці новоствореної об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» після завершення етапів конкурсного відбору проходять навчання з домедичної медицини, вогневої та тактичної підготовки.

Читайте далі