ПРОВЕДЕННЯ КАМПАНІЇ З ПЕРОРАЛЬНОЇ ІМУНІЗАЦІЇ ДИКИХ М'ЯСОЇДНИХ ТВАРИН ПРОТИ СКАЗУ ОБГОВОРЕНО НА ЗАСІДАННІ ДЕРЖАВНОЇ ПРОТИЕПІЗООТИЧНОЇ КОМІСІЇ ПРИ ЛИСЕЦЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ

Новини 10 травня 2023

Дев’ятого травня відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Лисецькій селищній раді, створеної розпорядженням селищного голови від 11 квітня 2023 року.

Читайте далі

В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАЛИ БОРОТЬБУ З БОРЩІВНИКОМ CОСНОВСЬКОГО

Новини 10 травня 2023

Щороку навесні вздовж доріг, на необроблюваних землях та сміттєзвалищах з’являється небезпечна рослина – борщівник Сосновського. Він швидко розкидає своє велике листя – лопухи, становлячи загрозу здоров’ю людей.

Читайте далі

КЕРІВНИК ЦНАП ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У СЕМІНАР-ТРЕНІНГУ «НАДАННЯ ЯКІСНИХ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ В УМОВАХ КРИЗОВОГО РЕАГУВАННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ»

Новини 7 травня 2023

Зорганізований Івано-Франківською обласною військовою адміністрацією у партнерстві з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні та урядом Великої Британії дводенний семінар-тренінг проводився 4 та 5 травня у Яремче задля обміну досвідом щодо побудови ефективної команди ЦНАП в умовах кризових ситуацій та відновлення, покращення підходів для надання якісних адміністративних послуг громадам Івано-Франківської, Херсонської, Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської, Київської та Чернігівської областей.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА УКЛАЛА МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З БЛАГОДІЙНИМ ФОНДОМ «ЖОВТО-БЛАКИТНІ КРИЛА»

Новини 5 травня 2023

4 травня для підписання документу про співпрацю до Лисецької селищної ради завітав із командою співзасновник благодійної організації «Благодійний Фонд «Жовто-Блакитні Крила/Yellow-Blue Wings» та регіональний менеджер по проектам направленим на підтримку ВПО Олексій Симонов.

Читайте далі

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПІДПАЛ СУХОЇ ТРАВИ ТА СМІТТЯ

Новини 1 травня 2023

Повідомляємо, що на території громади вже розпочав свою роботу, поліцейський офіцер громади Роман Ляцький, до компетенції якого належить складання протоколів за незаконне спалювання сухого листя та сміття.

Читайте далі

ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я В ЛИСЕЦЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Новини 28 квітня 2023

В рамках Європейського тижня імунізації в Лисецькій територіальній громаді пройшов «День здоров’я». Тут працювали фахівці департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації, представники Державної установи «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України», громадської організації «Коаліція за вакцинацію», благодійного фонду «Захід Шанс», КНП «Центр первинної медичної допомоги», місцеві лікарі загальної практики сімейної медицини.

Читайте далі

ЗУСТРІЧ ІЗ ЛІКВІДАТОРАМИ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Новини 26 квітня 2023

У 37-му річницю аварії на Чорнобильській атомній електростанції у Лисецькій селищній раді голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак та його заступник Іван Говера, начальник служби у справах дітей Наталія Данилюк зустрілися із жителями населених пунктів громади, які брали безпосередню участь у ліквідації аварії та її наслідків.

Читайте далі

ЛІЦЕЇСТИ СТАРОГО ЛИСЦЯ СТАЛИ УЧАСНИКАМИ СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ «НАДІЯ НАЦІЇ»

Новини Освіта Спорт 26 квітня 2023

Задля формування загальнонаціональної єдності, підняття духу, популяризації здорового способу життя та залучення учнів закладів середньої освіти краю до регулярних занять спортом Івано-Франківський коледж фізичного виховання за сприяння департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА започаткував спортивні змагання «Надія нації» серед закладів загальної середньої освіти Прикарпаття.

Читайте далі

У ЛИСЦІ ПІСЛЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ВІДКРИЛИ ПІДСТАНЦІЮ ЕКСТРЕНОЇ ДОПОМОГИ

Новини 26 квітня 2023

Відкриття та освячення 25 квітня приміщення підстанції «Лисець» Тисменицької станції комунального некомерційного підприємства «Обласний клінічний центр екстреної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» стало гарним дарунком місцевим фельдшерам до професійного свята – Дня працівників швидкої медичної допомоги, яке в Україні припадає на 28 квітня.

Читайте далі

ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я!

Анонси Новини 25 квітня 2023

В рамках Європейського тижня імунізації в Лисецькій громаді в середу, 26.04.2023 року заплановано проведення акції «День здоров’я». Захід відбудеться в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи охорони здоров’я». Початок акції о 11.00 год. Місце проведення – біля Поліклінічного відділення КНП «Лисецька лікарня» по вул. Січових Стрільців, 53 в селищі Лисець.

Читайте далі