В ЛИСЕЦЬКІЙ ДИТЯЧІЙ МУЗИЧНІЙ ШКОЛІ — ВИПУСКНИЙ

Новини 18 червня 2022

Підсумком навчального року в Лисецькій дитячій музичній школі стало вручення документів про освіту цьогорічним випускникам.

Читайте далі

НИЗЬКИЙ УКЛІН ТА СЛОВА ВДЯЧНОСТІ ЗА БЛАГОРОДНУ ПРАЦЮ МЕДИКАМ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Новини 17 червня 2022

З нагоди професійного свята — Дня медичного працівника, низький уклін та найщиріші слова вдячності за благородну працю усім працівникам охорони здоров’я Лисецької територіальної громади переказав очільник тергромади Анатолій Лущак разом зі своїм заступником Іваном Говерою.

Читайте далі

ПОРОДІЛЛІ ЛИСЕЦЬКОГО ПОЛОГОВОГО ВІДДІЛЕННЯ ВРУЧЕНО ПЕРШИЙ СЕРТИФІКАТ НА 3 000 ГРИВЕНЬ

Новини 17 червня 2022

16 червня керівник Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак вручив перший сертифікат на 3 000 гривень породіллі пологового відділення комунального некомерційного підприємства «Лисецька лікарня».

Читайте далі

ДО УВАГИ БДЖОЛЯРІВ!

Новини 9 червня 2022

Товариство з обмеженою відповідальність «АКРІС-ЗАХІД» інформує про проведення упродовж 18-20 червня 2022 року технологічних операцій із внесення засобів захисту рослин на полях компанії на території Старолисецького старостинського округу.

Читайте далі

ПАМ'ЯТКА НАСЕЛЕННЮ ПРО ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ

Новини 9 червня 2022

Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб.

Читайте далі

ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА ВОДІ

Новини 9 червня 2022

Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив у біду.

Читайте далі

ОБДАРОВАНІ ДІТИ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЮТЬ СЕРТИФІКАТИ НА ГРАНТОВЕ НАВЧАННЯ В УНІВЕРСИТЕТІ КОРОЛЯ ДАНИЛА

Новини Освіта 3 червня 2022

В рамках укладеного 13 травня 2021 року Меморандуму про співробітництво поміж Лисецькою селищною радою та Університетом Короля Данила, вищим навчальним закладом надано 12 сертифікатів про отримання гранту на навчання.

Читайте далі

СВЯТО-ЗУСТРІЧ ІЗ ОБДАРОВАНОЮ МОЛОДДЮ ТА ПЕДАГОГАМИ

Новини Освіта 3 червня 2022

Під час зустрічі з обдарованою учнівською молоддю Лисецької територіальної громади у Старолисецькому Будинку культури голова громади Лущак Анатолій, його заступник Говера Іван та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лисецької селищної ради Шарабуряк Світлана привітали майбутню еліту української держави, яка в такий складний період для країни під орудою вчителів, викладачів та спортивних наставників завершила навчальний рік зі здобутками у Всеукраїнських предметних олімпіадах, творчих конкурсах та спортивних змаганнях.

Читайте далі

ДОПОМОГА З ІТАЛІЇ

Новини 1 червня 2022

Почесними гостями нашої громади стали волонтери з Італії, що привезли чергову гуманітарну допомогу для потреб Першого хірургічного шпиталю, котрий працює на базі клініки БРАСС в Лисці.

Читайте далі

ВЕСЕЛИМ, СОЛОДКИМ, ДРАЙВОВИМ ТА ПАТРІОТИЧНИМ

Новини 1 червня 2022

Саме таким видався захід з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, який для діток усієї громади спільно зорганізували Громадська ініціатива "Міжкультурна лабораторія" та Лисецька селищна рада.

Читайте далі