ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ВІД БЛАГОДІЙНИКІВ З ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ СУЧАСНИЙ РЕАНІМОБІЛЬ

Новини 25 листопада 2022

Зустріч обидвох сторін відбулася у польському місті Перемишль. Делегації одразу ж взялися до ознайомлення із спецавтомобілем, котрий благодійно фонд “GoFundMe” міста Ньюкасл з Великої Британії передав Лисецькій громаді. Спеціальні реанімаційні функції, яким оснащена карета швидкої допомоги, продемонстрували лікар-анастезіолог, волонтер Анатолій Брунарський - добрий приятель та однокурсник по медінституту засновника британського фонду уродженця Івано-Франківська пана Анатолія Тельпова.

Читайте далі

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ ТА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ!!!

Новини 25 листопада 2022

28.11.2022 року та 29.11.2022 року юристи Івано-Франківського місцевого центру з надання БВПД будуть надавати безоплатну правову допомогу мешканцям громади та внутрішньо переміщеним особам, які були вимушені покинути свої домівки.

Читайте далі

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

Новини 23 листопада 2022

Деокупована Херсонська область зараз дуже потребує нашої з вами допомоги. Люди пройшли пекло окупації, відсутність газу, електрики, води та найнеобхідніших продуктів харчування та засобів гігієни.

Читайте далі

ПОДЯКА ЗА БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ!

Новини 22 листопада 2022

Лисецька селищна рада висловлює щиру подяку благодійній організації ROC Maidan з далекої Америки та зокрема координатору Володимиру Павлюку за надане обладнання (функціональне ліжко) для комунального некомерційного підприємства “Лисецька лікарня”. Те, як наша українська діаспора в невеличкому містечку Рочестер на сході США гуртується задля допомоги співвітчизникам на рідній Україні вселяє впевненість у нашій спільній боротьбі проти загарбника. В згуртованості та єдності наша сила. Тож разом до перемоги!

Читайте далі

ОСНОВНІ ВИМОГИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ГІГІЄНИ В КІБЕРПРОСТОРІ ТА ТИПОВІ ВИДИ ШАХРАЙСТВА Й ШЛЯХИ ЇХ УНИКНЕННЯ

Новини 22 листопада 2022

Основні вимоги вимоги інформаційної гігієни в кіберпросторі та типові види шахрайства й шляхи їх уникнення стали предметом навчання, яке спочатку для працівників виконавчого апарату Лисецької селищної ради та пізніше вже для старшокласників Лисецького ліцею провели представники кіберполіції Івано-Франківщини.

Читайте далі

Для Захисників та Захисниць — державні послуги на Гіді

Новини 21 листопада 2022

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Сьогодні українці вшановують пам’ять тих, хто став на захист демократичного вибору українців та вкотре дякують всім, хто бореться за це право сьогодні. Пропонуємо добірку державних послуг, якими можуть скористатися постраждалі учасники Революції Гідності, ветерани, учасники бойових дій та члени їхніх сімей.

Читайте далі

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Новини 18 листопада 2022

З метою попередження випадків переохолодження людей під час сильних морозів, на території громади функціонує цілодобовий стаціонарний пункт обігріву, який знаходиться за адресою смт. Лисець, вул. Радчанська,10 у приймальному відділенні КНП «Лисецька лікарня».

Читайте далі

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ! ОБЕРЕЖНО!

Новини 18 листопада 2022

Управління з питань цивільного захисту ОДА попереджує, що вдень 18 листопада та протягом ночі 19 листопада очікується сильний сніг, мокрий сніг. (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).

Читайте далі

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Новини 15 листопада 2022

Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо: - роз’яснення можливих шляхів повернення дитини або сімей з дітьми на підконтрольну Уряду України територію; - отримання свідоцтва про народження дитини в умовах воєнного стану або його легалізації, якщо документ отриманий на непідконтрольній території; - встановлення контакту з дитиною, яку вивіз один із батьків за кордон; - заповнення форми розшуку дитини або заявки на отримання допомоги дітям, які зазнали травмувань внаслідок війни; - інші питання, пов’язані з порушеннями прав людини.

Читайте далі