ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ КОНГРЕСУ МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД ПІД ГОЛОВУВАННЯМ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Новини 18 грудня 2023

15 грудня у Львові відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Це вже пʼяте засідання Конгресу. У ньому взяли участь Президент України Володимир Зеленський, Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, члени уряду, голови обласних адміністрацій та очільники громад.

Читайте далі

У СТАРОМУ ЛИСЦІ НА ХРАМОВЕ СВЯТО ОСВЯЧЕНО ГРАНІТНИЙ ХРЕСТ, ПООФІРУВАНИЙ ГЕНЕРАЛ-ПОЛКОВНИКОМ МИКОЛОЮ БАЛАНОМ

Новини 12 грудня 2023

10 грудня на парафії Святого Миколая у Старому Лисці відбулася урочиста подія – святкування храмового празника. До місцевого храму зійшлися не лише парафіяни, запрошене духовенства, а й усі вірні населеного пункту та багато гостей, щоби у спільній молитві подякувати Господові Богу за християнську віру та можливість її поглиблювати.

Читайте далі

ДІАЛОГИ НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТАНДАРТІВ САМОВРЯДУВАННЯ

Новини 11 грудня 2023

Напередодні Дня місцевого самоврядування майданчиками для обговорення актуальних питань життєдіяльності територіальних громад, пошуку шляхів подолання проблем та жвавих дискусій про виклики місцевого самоврядування для широкого представництва керівників міст, селищ та сіл різних регіонів України стали зорганізований Асоціацією міст України XVІІ Український муніципальний форум «Децентралізація, прозоре врядування та єдність – основа відновлення України» та перший Бучанський Форум «Реформи. Децентралізація. Євроінтеграція», котрий зініціював та провів Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Читайте далі

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ – НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР

Новини 11 грудня 2023

Насичений подіями та заходами тиждень для очільника Лисецької територіальної громади Анатолія Лущака завершився участю у зініційованому головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світланою Онищук міжнародному форумі «Івано-Франківська область - надійний партнер».

Читайте далі

У ДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ РАЗОМ ІЗ ПОЛЬСЬКИМИ ПОБРАТИМАМИ

Новини 11 грудня 2023

7 грудня ранкову апаратну нараду в Лисецькій селищній раді розпочали із хвилини мовчання за тими, кому ми завдячуємо розміреними робочими буднями. Власне після спільного виконання Державного гімну України, слова з котрого пророче відображають нашу сучасну історію про боротьбу за волю, голова Лисецької громади Анатолій Лущак подякував нашим захисникам. Вітаючи жіноцтво, котре в неофіційне державне свято – День української хустки - прикрасило себе цим атрибутом, подякував за збереження народних традицій, що є ознакою української самоідентичності.

Читайте далі

НАПОВНЕННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ ТА ЗМІЦНЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СПРОМОЖНОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Новини 8 грудня 2023

Відбулась виїзна зустріч у Матеївецькій територіальній громаді керівників прикарпатських громад з представниками Головного управління Державної податкової служби в Івано-Франківській області. Зорганізоване прикарпатською командою U-LEAD з Європою 5 грудня зібрання, де нашу Лисецьку селищну територіальну громаду представив заступник селищного голови Іван Говера, стало доречним та актуальним для очільників територіальних громад, позаяк через повномасштабну війну в країні, для відсічі збройної агресії, відновлення деокупованих та постраждалих від війни територій кошти максимально акумулюються на загальнодержавному рівні.

Читайте далі

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Новини 8 грудня 2023

За патріотизм, активну громадську позицію, сприяння Збройним силам України у протистоянні російській агресії колективи Лисецького та Старолисецького ліцеїв отримали спеціальні грамоти Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Відзнаку, підписану начальником ІФ ОТЦКСП підполковником Володимиром Бабаніним, керівникам навчальних закладів Христині Піндус та Любові Бойко передав голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак.

Читайте далі

П’ЯТЕРО ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧЕНІ МЕДАЛЛЮ «ЛИЦАР БОЙОВОГО ЧИНУ»

Новини 7 грудня 2023

За мужність, відвагу та зразковість у несенні бойової служби спеціальними відзнаками Івано-Франківської обласної ради – медалями «Лицар бойового чину» нагороджені КУРІЙ Василь Федорович (Старий Лисець) ЛУЩАК Петро Михайлович (Стебник) ТАЦАКОВИЧ Юрій Йосипович (Лисець) ТУРЧИН Василь Йосипович (Старий Лисець) ЦІЦЮРА Степан Степанович (Лисець)

Читайте далі

ЯСКРАВЕ ТА ПРОСТОРЕ «СОНЕЧКО» - ПОДАРУНОК ЛИСЕЦЬКИМ ДОШКІЛЬНЯТАМ

Новини Освіта 7 грудня 2023

Мрія батьків дошкільнят селища Лисець про затишний просторий дитячий садочок зреалізувалася. Відтепер понад сотня найменших жителів даного населеного пункту виховуватимуться та здобуватимуть дошкільну освіту в окремому корпусі Лисецького ліцею, де досі працювали дві дошкільні групи навчально-виховного комплексу.

Читайте далі