ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ ОСОБИ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Новини 2 лютого 2022

Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує зручний оперативний спосіб подачі пакету документів для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі - ТЗР) онлайн.

Читайте далі

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЄКТУ «ПОРТАТИВНИЙ УЗД АПАРАТ – НОВИЙ ІНСТРУМЕНТ ДІАГНОСТИЧНОГО ОБСТЕЖЕННЯ ЛЕГЕНЬ ПАЦІЄНТІВ ІЗ COVID-19 У КНП «ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ»

Новини 31 січня 2022

31.01.2022 року у Лисецькій селищній раді відбулася презентація проєкту «Портативний УЗД апарат – новий інструмент діагностичного обстеження легень пацієнтів із COVID-19 у КНП «Лисецька лікарня». Про підсумки реалізації проєкту розповіли Лисецький селищний голова Анатолій Лущак, заступник генерального директора КНП «Лисецька лікарня» Ярослав Чеснок, лікар ультразвукової діагностики «Лисецька лікарня» Любов Іванчишин.

Читайте далі

ЦНАП: ПРАЦЮЄМО ДИСТАНЦІЙНО!

Новини 28 січня 2022

У зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації через поширення на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19 та введенням «червоної зони» Центр надання адміністративних послуг Лисецької селищної ради не припиняє надавати послуги мешканцям, однак змінює форму їх надання.

Читайте далі

ЗНОВУ У ЗОНІ “ЧЕРВОНОГО” РІВНЯ ЕПІДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

Новини 26 січня 2022

Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 00:00 год. понеділка 24 січня 2022 р. на території Івано-Франківської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки та запроваджуються відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи, у зв’язку з різким зростанням захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19,спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Читайте далі

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО НЕБЕЗПЕЧНІ МЕТЕОРОЛОГІЧНІ ЯВИЩА

Новини 17 січня 2022

Сьогодні, 17 січня, протягом доби по області та місту очікується сильний північно-західний вітер 25-30 м/с, хуртовина, на дорогах збережеться ожеледиця. (2 рівень небезпечності, помаранчевий).

Читайте далі

СТАРОЛИСЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ СТАВ ЗАТИШНИМ ТА ЕНЕРГООЩАДНИМ

Новини Освіта 11 січня 2022

Після новорічно-різдвяних канікул другий семестр навчального року педагогічний та учнівський колективи ліцею у Старому Лисці розпочнуть у затишнішому навчальному закладі, котрий до того ж ще стане енергоощадним.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА ПОРТАТИВНИЙ АПАРАТ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ ДІАГНОСТИКИ

Новини 4 січня 2022

Придбано його в рамках реалізації проєкту «Портативний УЗД апарат – новий інструмент діагностичного обстеження легень пацієнтів із COVID-19 у КНП «Лисецька лікарня», що реалізовується КНП «Лисецька лікарня» в партнерстві з Лисецькою селищною радою за підтримки Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна».

Читайте далі

ПАРТНЕРСТВО ЗАДЛЯ ВИВЧЕННЯ ДОСВІДУ СТВОРЕННЯ ЦЕНТРІВ БЕЗПЕКИ, ФУНКЦІОНУВАННЯ МІСЦЕВИХ ТА ДОБРОВІЛЬНИХ ПОЖЕЖНИХ КОМАНД

Новини 24 грудня 2021

Упродовж двох днів очільник Лисецької громади Анатолій Лущак у складі делегації керівників територіальних громад Прикарпаття (керівник Печеніжинської громади Ігор Довірак, Ворохтянський селищний голова Олег Дзем’юк, керівник Старобогородчанської ТГ Володимир Петришин) перебував з робочим візитом на Рівненщині. Основна мета поїздки — вивчення досвіду створення центрів безпеки, інтерактивних класів дитячої безпеки, функціонування місцевих та добровільних пожежних команд.

Читайте далі

НОВЕЛИ РИНКУ ГАЗУ - ЯК ІНСТРУМЕНТ ЗАОЩАДЖЕННЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Новини 24 грудня 2021

В п'ятницю, 24 грудня, в Лисецькій селищній раді відбулася презентаційна зустріч на тему "НОВЕЛИ РИНКУ ГАЗУ - ЯК ІНСТРУМЕНТ ЗАОЩАДЖЕННЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД". Спікером виступив Юрій Стефанчук, виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України.

Читайте далі