ПЕРЕДВЕЛИКОДНІЙ ВІЗИТ ПОЛЬСЬКИХ ПАРТНЕРІВ З ҐМІНИ ЛЕНЧИЦА

Новини 16 квітня 2023

Незважаючи на воєнний стан в нашій країні, партнери Лисецької територіальної громади з польської ґміни Ленчица знаходять можливість та сміливість приїжджати й підтримувати українців. Відрадно, що в рамках дводенного візиту керівник нашої партнерської ґміни Яцек Роґожіньскі, що привіз черговий гуманітарний вантаж, також мав змогу побувати на відкритті Дія Центру в Лисці.

Читайте далі

ВЕЛИКДЕНЬ У КОЖНУ ДОМІВКУ

Новини 14 квітня 2023

Щоби найвеличнішій день Воскресіння Господнього став святом для кожної родини, в Лисецькій територіальній громаді підготували продуктові набори для потребуючих. Бо передвеликодній період – час любові, милості та милосердя, а відтак місія справжнього християнина - принести любов та турботу найбільш нужденним.

Читайте далі

У ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ СТАВ ДІЯ ЦЕНТРОМ

Новини 14 квітня 2023

Суть реформи місцевого самоврядування полягає не лише у передачі повноважень на місця та бюджетній децентралізації, а й у наближенні послуг до жителів найвіддаленіших населених пунктів. Відтак із утворенням територіальних громад останню функцію взяли на себе Центри надання адміністративних послуг.

Читайте далі

СТРАТЕГІЧНА СЕСІЯ З ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я: НОВІ МОЖЛИВОСТІ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Новини 10 квітня 2023

Представники Лисецької селищної ради, соціальні педагоги та практичні психологи навчальних закладів громади, медичні працівники місцевої лікарні, священнослужителі, громадські активісти взяли участь у стратегічній сесії з громадського здоров’я: нові можливості Лисецької громади.

Читайте далі

ВЕЛИКОДНЯ МЕСА В РИМСЬКО-КАТОЛИЦЬКОМУ КОСТЕЛІ УСПІННЯ ПРЕСВЯТОЇ ДІВИ МАРІЇ СЕЛИЩА ЛИСЕЦЬ

Новини 9 квітня 2023

У ніч на неділю, 9 квітня, римо-католики, протестанти та представники тих православних церков, які користуються григоріанським календарем, зустрічають одне з найбільших і шанованих християнських свят — Пасху Христову.

Читайте далі

Б'ЮТІ ТА ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАХІД ВІД ГО «ДІЙ.ОБИРАЙ МАЙБУТНЄ! 48.24»

Новини 3 квітня 2023

На цьому тижні в Лисецькій селищній раді відбувся оригінальний б’юті та інформаційний захід від громадської організації «Дій, обирай майбутнє! 48.24», що працює в напрямках захисту прав жінок, розвитку соціального підприємництва та розвитку культури.

Читайте далі

ПРЕДСТАВНИКИ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ СТАЛИ УЧАСНИКАМИ СЕМІНАРУ-ТРЕНІНГУ ЩОДО КРИЗОВОГО РЕАГУВАННЯ, ВІДНОВЛЕНЯ ТА НАДАННЯ ПУБЛІЧНИХ ПОСЛУГ

Новини 30 березня 2023

27-29 березня у місті Трускавець Львівської області проходив семінар-тренінг «Розвиток потенціалу регіональних та місцевих органів влади у сфері кризового реагування, відновлення та надання публічних послуг».

Читайте далі

26 БЕРЕЗНЯ – ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ

Новини 26 березня 2023

Сила та міць української держави – у єдності армії та народу. Відтак у такий відповідальний для країни час кожен з нас із особливою увагою дивиться на своїх захисників, для яких служіння народу – найвища честь та обов’язок. Таким є покликання формувань Національної гвардії України, які сьогодні відзначають своє професійне свято та дев’яту річницю від часу створення.

Читайте далі

БОРОТЬБА З ТУБЕРКУЛЬОЗОМ – СПІЛЬНА ПРОБЛЕМА ГРОМАДИ ТА МЕДИЧНОЇ СПІЛЬНОТИ.

В Лисецькій територіальній громаді 17 березня відбувся диспут, присвячений Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом.

Читайте далі

РОКОВИНИ ЗАГИБЕЛІ НА ВІЙНІ ЖИТЕЛЯ ЛИСЦЯ ЮРІЯ ЧИЖОВА

Новини 20 березня 2023

Напередодні роковин загибелі на війні військовослужбовця Збройних Сил України Юрія Чижова у храмі Воздвиження Чесного Хреста Господнього селища Лисець священнослужителі отці Федір Бойко, Василь Скурчанський та Юрій Федорчак відслужили заупокійну Службу Божу та панахиду за полеглим захисником.

Читайте далі