В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІТАЛИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Новини 7 грудня 2022

Гостями ранкової наради в Лисецькій селищній раді стали військовослужбовці. В такий спосіб в громаді вирішили привітати наших тероборонівців та нацгвардійців з професійним святом. Нинішній день - нагода подякувати за збережену країну усім представникам Збройних Сил України, котрі вже десятий місяць, відбиваючи атаки ворога та проводячи наступальні операції, ціною власного здоров'я, а дехто й життя, показують свою фаховість на фронті.

Читайте далі

Державні послуги для волонтерів — на Гіді

Новини 6 грудня 2022

Пропонуємо добірку послуг на Гіді з державних послуг, які стануть корисними для тих, хто вже став на шлях волонтерства, або має бажання приєднатись до добрих справ

Читайте далі

КОЖЕН ІЗ НАС ВОЛОНТЕР

Новини 5 грудня 2022

У Міжнародний день волонтерів, що відзначається в усьому світі мільйонами волонтерів 5 грудня, хочеться сказати особливі слова вдячності кожній людині, котра надає безоплатну допомогу хворим, неповносправним, людям, які опинилися в складній життєвій ситуації.

Читайте далі

ЗБІРНА ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАВОЮВАЛА “БРОНЗУ” У ФУТЗАЛЬНІЙ ПЕРШОСТІ В РАМКАХ СПОРТИВНО-ПАТРІОТИЧНОЇ АКЦІЇ “МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ ПРИКАРПАТТЯ - ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ”

Новини 5 грудня 2022

етього грудня на паркеті манежу Івано-Франківського коледжу фізичного виховання завершилася спортивно-патріотична акція “Місцеве самоврядування Прикарпаття - Збройним Силам України”. Акція, що стартувала 27 листопада, і проходила як спартакіада органів місцевого самоврядування краю, стала чисельною, бо за першість у волейболі, футзалі, індивідуальні нагороди у настільному тенісі, шахах та шашках змагалися три десятки команд, сформовані з депутатів рад усіх рівнів.

Читайте далі

З ТУРБОТОЮ ПРО ПОТРЕБУЮЧИХ

Новини 2 грудня 2022

Консервоване м'ясо, олія, цукор, борошно, сіль та рис - саме ці продукти харчування будуть передані закладам охорони здоров'я області, в яких надається медична допомога внутрішньо переміщеним особам, а також соціальним закладам області, де перебувають переселенці.

Читайте далі

НА ДОНЕЧЧИНІ ЗАГИНУВ МИХАЙЛО СІКОРА ЗІ СТАРОГО ЛИСЦЯ

Новини 1 грудня 2022

В Лисецьку громаду прийшла сумна звістка - боронячи рідну землю від російських окупантів, загинув військовослужбовець Збройних Сил України Михайло Сікора із села Старий Лисець. Життя 30-річного старшого солдата 3 гірсько-штурмової роти однієї із військових частин обірвалося 28 листопада поблизу села Білогорівка Бахмутського району Донецької області, де у стрілецькому бою стілець-снайпер отримав смертельне поранення.

Читайте далі

АВТОМАТИЧНИЙ БІОХІМІЧНИЙ АНАЛІЗАТОР - АНАЛІЗИ ШВИДШЕ ТА ЯКІСНІШЕ

Новини 1 грудня 2022

Придбаний Лисецькою селищною радою новий автоматичний біохімічний аналізатор BioChem FC-200 вартістю 500 тисяч гривень значно пришвидшить роботу клініко-діагностичної лабораторії комунального некомерційного підприємства “Лисецька лікарня”.

Читайте далі

Інформування про соціальні послуги на Гіді.

Новини 29 листопада 2022

Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі».

Читайте далі

Державні послуги для вартових інформаційної безпеки — на Гіді

Новини 29 листопада 2022

З 30 листопада 1998 року увесь світ щороку відзначає Міжнародний день захисту інформації. Саме цього року було зафіксовано першу масову епідемію комп’ютерного хробака, після чого фахівці задумалися про необхідність комплексного підходу до забезпечення інформаційної безпеки.

Читайте далі

ЗБІРНА КОМАНДА ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПОБОРЕТЬСЯ У ФІНАЛІ ЗА ПЕРШІСТЬ У ФУТЗАЛІ

Новини Спорт 28 листопада 2022

Благодійна спортивно-патріотична акція "Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України", котра стартувала 27 листопада в Івано-Франківську, проводиться поміж представниками місцевого самоврядування області: депутатами обласної та районної ради, міських, селищних та сільських територіальних громад задля підтримки Збройних Сил України.

Читайте далі