Рух – це здорово

Новини Освіта Спорт 9 червня 2021

В рамках проведення Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Рух – це здорово» 08 червня 2021 року в селищі Лисець відбулися змагання між здобувачами освіти 5-8 класів закладів освіти громади.

Читайте далі

Кубок Лисецької громади

Новини Освіта Спорт 9 червня 2021

06 червня 2021 на старолисецькому стадіоні відбувся кубок Лисецької громади, присвячений Дню героя.

Читайте далі

Пришкільні відпочинкові табори

Новини Освіта 7 червня 2021

На виконання закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», з метою реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб дітей шкільного віку з 7 червня запрацювали два пришкільні відпочинкові табори «Надія» на базі Лисецького ліцею та «Сонечко» на базі Старолисецького ліцею.

Читайте далі

Останній дзвоник

Новини Освіта 7 червня 2021

5 червня в усіх закладах загальної середньої освіти пролунали останні дзвоники. Цього року навчання в школах Лисецької територіальної громади завершили 82 дев'ятикласники і 34 учнів одинадцятих класів.

Читайте далі

ШАНОВНІ ШКОЛЯРІ, ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ!

Новини Освіта 5 червня 2021

Від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету Лисецької селищної ради щиро вітаю вас з Днем останнього дзвоника!

Читайте далі

В бібліотеці відбулася зустріч дітей з особливими потребами

Культура Новини 4 червня 2021

Особливою категорією користувачів, з якими бібліотека планує проведення заходів влітку, є діти з обмеженими фізичними можливостями.

Читайте далі

ЗУСТРІЧ ІЗ ОБДАРОВАНОЮ УЧНІВСЬКОЮ МОЛОДДЮ

Найуспішніших, найкреативніших та найталановитіших школярів навчальних закладів Лисецької територіальної громади - переможців предметних олімпіад та творчих конкурсів вітали із Міжнародним днем захисту дітей та дякували за проявлену успішність на святі-зустрічі з обдарованою учнівською молоддю.

Читайте далі

Травневі перемоги Лисецької громади

Новини 31 травня 2021

Упродовж кількох останніх тижнів Лисецька селищна рада територіальної громади стала переможцем двох конкурсів національного масштабу.

Читайте далі

РОБОТОДАВЦЯМ ГРОМАДИ РОЗПОВІЛИ ПРО ЛЕГАЛЬНУ ЗАЙНЯТІСТЬ

Новини 26 травня 2021

Задля інформування роботодавців - суб’єктів господарювання Лисецької територіальної громади щодо детінізації ринку праці, недопущення порушень законодавства про працю і зайнятість працівники Тисменицької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості організували в Лисецькій селищній раді семінар під назвою «Легалізація зайнятості та заробітної плати».

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ЗДОБУЛА ГРАН-ПРІ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ОНЛАЙН-ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРСІ "БЕЗПЕЧНА ГРОМАДА"

Новини 25 травня 2021

Дякуємо кожному за уподобайки, надіслані за відеоролик Лисецької громади. Завдяки активності жителів, друзів, знайомих та незнайомих раніше нам людей коло симпатиків громади значно побільшало.

Читайте далі