Інформація для тих, хто дарує світло, — на Гіді

Новини 11 листопада 2022

Незважаючи на постійні обстріли критичної інфраструктури, працівники енергетичного сектору мужньо відновлюють та продовжують надавати послуги населенню. Вони працюють 24/7 для того, щоб в кожній оселі було світло. Для тих, хто виробляє, постачає та відновлює електропостачання, Міністерство цифрової трансформації України підготувало добірку необхідних держпослуг на Гіді.

Читайте далі

НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ 11 ХРОМБУКІВ

Новини Освіта 11 листопада 2022

Голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак разом із керівником відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Світланою Шарабуряк передали представникам Стебницької гімназії, Лисецького та Старолисецького ліцеїв сучасні ноутбуки.

Читайте далі

ОНЛАЙН-АУКЦІОН НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Новини 10 листопада 2022

Запрошуємо долучатися до онлайн-аукціону на підтримку прикарпатських бійців, ініційованого обласною військовою адміністрацією та підтриманого громадською організацією «Бандерівський схрон». Громадяни України та іноземці можуть обрати вподобаний лот з-поміж 65-ти представлених або долучитися пожертвою для наших воїнів на благодійні рахунки.

Читайте далі

НА ВІЙНІ ЗАГИНУВ 33-РІЧНИЙ ЖИТЕЛЬ СТАРОГО ЛИСЦЯ МИКОЛА БІЛОГУБКА

Новини 10 листопада 2022

Лисецька територіальна громада у скорботі. Сьогодні з фронту надійшла сумна звістка про смерть уродженця села Старий Лисець Миколи Миколайовича Білогубки.

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ДІАЛОГОВОМУ МАЙДАНЧИКУ «РОЗБУДОВА СТІЙКОЇ СИСТЕМИ ПОСЛУГ З ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я ЯК СКЛАДОВА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОБРОБУТУ ГРОМАД»

Новини 9 листопада 2022

В столиці 8 листопада в рамках Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи охорони здоров’я» у співпартнерстві з ініціативою першої леді Олени Зеленської зі створення Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, відбувся захід, який має за мету допомогти громадянам подолати пов’язаний з війною стрес і наслідки пережитих травматичних подій, запобігти розвитку психічних розладів. Власне подія розпочалася відеозверненням Олени Зеленської. Про стан психічного здоров’я українців під час війни та Національну програму психічного здоров’я та психосоціальної підтримки доповідав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Читайте далі

ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА!

Культура Новини 9 листопада 2022

Сьогодні свято тих, хто за покликом серця присвятив своє життя справі популяризації та продовження української культурної спадщини – працівники культури та майстри народного мистецтва. В час, коли Україна дев’ятий місяць протистоїть ворогу, культура є одним з вирішальних важелів національного відродження.

Читайте далі

ДОПОМОГА ВІД СЛОВАЦЬКОЇ НАЦІЇ

Новини 8 листопада 2022

Під час понеділкової наради в Лисецькій селищній раді разом із працівниками виконавчого апарату хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх полеглих українців у російсько-українській війні представники дружньої словацької нації та керівник хірургічного центру БРАСС Станіслав Онищук.

Читайте далі

ЗБІРНА СТАРОЛИСЕЦЬКОГО ЛІЦЕЮ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У П’ЯТОМУ МІНІФУТБОЛЬНОМУ ТУРНІРІ ПАМ’ЯТІ ТРЕНЕРІВ ТИСМЕНИЦЬКОЇ ДЮСШ

Новини Спорт 7 листопада 2022

Для юних спортсменів 2011 року народження і молодших зі Старолисецького ліцею: Тараса Волосянка, Сергія Даніва, Артема Рудея, Максима Крутого, Михайла Гуменяка, Богдана Волосянка, Марка Данильціва, Василя Кондрата, Максима Турчина, Романа Купалова даний турнір – якнайкраща нагода у жвавих мініфутбольних батлах продемонструвати свої навички.

Читайте далі

Повідомити про зникнення дитини чи факт її депортації можна через державний портал «Діти війни»

Новини 7 листопада 2022

За офіційними даними зниклими безвісти вважають 249 українських дітей, а близько 10, 5 тисяч – примусово депортовані до росії. Від початку повномасштабної війни в Україні запрацював державний портал розшуку дітей «Діти війни». Його мета – сприяти пошуку дітей, визволити їх з місць примусового переміщення чи депортації.

Читайте далі