СВЯТО ПОКРОВИ В ПОСІЧІ

Новини 16 жовтня 2022

День релігійного свята Покрови Пресвятої Богородиці 14 жовтня, коли українці вшановують захисників та захисниць, відзначають День Українського козацтва та 80 років від часу створення Української повстанської армії, для села Посіч Лисецької територіальної громади особливий.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАВ ПОСОЛ ЛАТВІЙСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ ТА ЗАСТУПНИЦЯ ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Новини 8 жовтня 2022

Під час робочого візиту до Лисецької громади заступниця голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Людмила Сірко ознайомилася із умовами проживання та перебування внутрішньо переміщених осіб. Разом із очільником громади Анатолієм Лущаком представниця виконавчої влади у супроводі Надзвичайного та повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні Ілгварса Кляви, що задля вивчення нагальних потреб переселенців перебував у ці дні на Прикарпатті, завітали до Шелтеру святої Ольги.

Читайте далі

У ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ТРОЄ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ РАЗОМ ЗІ СВОЇМИ НАРЕЧЕНИМИ СТАЛИ НА РУШНИЧОК ЩАСТЯ

Новини 7 жовтня 2022

Звичайний робочий день жовтня у Лисецькій селищній раді перетворився на урочистий та символічний день. Одразу троє жителів громади, що боронять нашу землю від російської навали, разом зі своїми обраницями вирішили створити нові українські родини.

Читайте далі

В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ПЕРЕБУВАЛИ ПАРТНЕРИ З ҐМІНИ ЛЕНЧИЦА

Новини 5 жовтня 2022

На запрошення керівництва Лисецької територіальної громади, упродовж трьох днів у Лисці з робочим візитом перебувала делегація з ґміни Ленчица Республіки Польща – партнера Лисецької територіальної громади.

Читайте далі

ДО ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАВІТАЛИ ПАРТНЕРИ З ҐМІНИ ЛЕНЧИЦЯ

Новини 4 жовтня 2022

На запрошення керівництва Лисецької територіальної громади, упродовж трьох днів, з 30 вересня по 2 жовтня, у громаді перебувала делегація з ґміни Ленчица Республіки Польща – партнера Лисецької територіальної громади.

Читайте далі

РАЗОМ МИ – СИЛА! ПІД ЧАС БЛАГОДІЙНОГО ЯРМАРКУ ЗІБРАНО 85 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Новини 3 жовтня 2022

«Наше печиво скуштуй й грошей, звісно, не шкодуй! Про Вкраїну рідну дбай: ЗСУ допомагай!», «Ми смаколики спекли, щоб ЗСУ допомогти! Підходіть, купляйте й знову повертайтесь!»

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ЛІКАРНЯ ВІДКРИТА ДЛЯ ПАЦІЄНТА

Новини 2 жовтня 2022

У комунальному некомерційному підприємстві «Лисецька лікарня» Лисецької селищної ради відбувся день відкритих дверей.

Читайте далі

З НАГОДИ ДНЯ ВЧИТЕЛЯ!

Новини Освіта 1 жовтня 2022

З нагоди Дня вчителя в Старолисецькому ліцеї відбулося загальношкільне свято. В актовій залі зібралися винуватці професійного свята та їх вдячні учні. Привітали велику шкільну старолисецьку родину: вчителів, кухарів, прибиральниць, двірників, сторожів, опалювачів під орудою директора Любові Бойко та подякували кожному з них за високий професіоналізм за сумлінну працю голова Лисецької громади Анатолій Лущак, його заступник Іван Говера та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Шарабуряк.

Читайте далі

ФЕСТИВАЛЬ ЄДНАННЯ

Анонси Новини 30 вересня 2022

Після повномасштабного російського вторгнення більшість аграрних регіонів України стали місцем ведення військових дій, а відтак під загрозою постала і посівна кампанія. Через це на державному рівні зініційовані ряд програм задля недопущення продовольчої кризи. Наша територіальна громада, що з початку воєнного конфлікту прихистила майже тисячу осіб, з яких майже три сотні залишилися тут на проживання, долучилася до даних програм.

Читайте далі

У ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМИ СВЯТАМИ ВИХОВАТЕЛІВ, БІБЛІОТЕКАРІВ, ПЕДАГОГІВ ТА МУЗИКАНТІВ

Новини Освіта 29 вересня 2022

Вітаючи зібрання голова Лисецької тергромади Анатолій Лущак подякував вихователям, вчителям, музикантам та бібліотекарям за самовіддане служіння обраній справі, адже своїми мудрими порадами, чуйним ставленням і справедливими настановами кожен фахівець допомагає нашому підростаючому поколінню долати непростий шлях осягнення знань, розвивати творчі здібності та черпати життєву мудрість у книжковому всесвіті.

Читайте далі