ГРОМАДИ ПРИКАРПАТТЯ ОБГОВОРЮЮТЬ РЕФОРМУВАННЯ ЛІСОВОЇ ГАЛУЗІ

Новини 3 серпня 2023

В Лисецькій селищній раді під головуванням керівника Івано-Франківського обласного відділення Всеукраїнської асоціації громад Лисецького селищного голови Анатолія Лущака відбулася зустріч керівників територіальних громад Івано-Франківської області.

Читайте далі

З ВДЯЧНІСТЮ МЕДИЧНИМ ПРАЦІВНИКАМ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Новини 28 липня 2023

Згідно із Указом Президента України, багатотисячна спільнота працівників охорони здоров'я відзначає своє професійне свято - День медичного працівника України - 27 липня, коли християнський світ вшановує великомученика, великого цілителя та першого лікаря Пантелеймона.

Читайте далі

КЕРІВНИК ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАВ ЗІ СВЯТОМ ПРАЦІВНИКІВ ХІРУРГІЧНОГО ЦЕНТРУ БРАСС

Новини 28 липня 2023

У день професійного свята - Дня медичних працівників України - голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак висловив щирі слова подяки за надзвичайно важливу місію порятунку здоров’я та життя пацієнтів керівнику Першого добровольчого хірургічного шпиталю, що працює на базі хірургічного центру БРАСС в селищі Лисець, Станіславу Онищуку, його підлеглим з різних куточків України та волонтерам з-за кордону.

Читайте далі

ПРОГРАМА "ДОПОМОГА ДОПОМАГАЮЧИМ"

Новини 27 липня 2023

Громадська організація "Вектор прав людини" розробила програму "Допомога допомагаючим" та запрошує для участі спеціалістів правничого та психологічного напрямку, які працюють з потерпілими від війни людьми. Анонс програми "Допомога допомагаючим" можна знайти за посиланням: https://hrvector.org/podiyi/23-05-10-programa.

Читайте далі

ТВОРЧА МОЛОДЬ СТАРОГО ЛИСЦЯ ДОЛУЧИЛАСЯ ДО БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Новини 25 липня 2023

У час літніх канікул учнівська та студентська молодь Старого Лисця Лисецької територіальної громади охоче долучилася до благодійної акції проєкту “Об'єднані любов'ю” на підтримку нашої 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА УЗАГАЛЬНЕНИЙ ЗВІТ ЩОДО ОЦІНКИ ПОТРЕБ ЇЇ ЖИТЕЛІВ У СФЕРІ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ'Я

Новини 22 липня 2023

Це напрацювання та результат участі Лисецької територіальної громади у проєкті “Розбудова стійкої системи громадського здоров'я”, що фінансується американським народом через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Читайте далі

ГОСТЯМИ ЛИСЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ СТАЛИ МОЛОДІ ПРОФСПІЛКОВІ ЛІДЕРИ ПРИКАРПАТТЯ

Новини 21 липня 2023

20 липня на території Лисецької селищної ради відбулося виїзне засідання Івано-Франківської обласної молодіжної ради обласної організації Профспілки працівників державних установ України, котра об'єднує молодь до 35-річного віку, що працює в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Читайте далі

НА ВІЙНІ ЗАГИНУВ 42-РІЧНИЙ ЖИТЕЛЬ СТАРОГО ЛИСЦЯ ВАСИЛЬ МЕНЬКО

Новини 10 липня 2023

умна звістка прийшла в Лисецьку територіальну громаду. При виконанні бойового завдання, пов'язаного із захистом батьківщини при здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на сході України загинув солдат Василь Павлович Менько.

Читайте далі