ПРАВООХОРОНЦІ НАГАДАЛИ ЛИСЕЦЬКИМ ЛІЦЕЇСТАМ ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ ТА БЕЗПЕЧНУ ПОВЕДІНКУ НА ДОРОЗІ

Новини 9 листопада 2023

Гостями Лисецького ліцею Лисецької селищної ради стали представники Національної поліції України: старший інспектор ювенальної превенції Івано-Франківського районного управління поліції ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області Леся Долинська та поліцейський офіцер Лисецької громади Роман Ляцький.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПЕРЕРАХУВАЛА ДВОДЕННИЙ ЗАРОБІТОК НА ПОЗАШЛЯХОВИК ВІЙСЬКОВИМ

Новини 9 листопада 2023

Окрім постійної допомоги коштами місцевих платників податку з бюджету Лисецької селищної ради військовій частині Національної гвардії України та нашому батальйону 102 окремої бригади територіальної оборони, до допомоги Збройним силам України долучилися працівники структурних підрозділів та комунальних установ Лисецької селищної ради.

Читайте далі

ПІД ЧАС БЛАГОДІЙНОГО ЯРМАРКУ В СТАРОМУ ЛИСЦІ ЗІБРАНО ПОНАД 88 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ДЛЯ ЗСУ!

Новини 8 листопада 2023

Недільний день п’ятого листопада об’єднав жителів Старого Лисця та населених пунктів усієї Лисецької територіальної громади задля спільного вшанування українських захисників та захисниць, які боролися за незалежну Україну та зараз відстоюють територіальну цілісність нашої держави.

Читайте далі

МИХАЙЛО СІКОРА ПОСМЕРТНО НАГОРОДЖЕНИЙ ОРДЕНОМ «ЗА МУЖНІСТЬ» ІІІ СТУПЕНЯ

Новини 8 листопада 2023

Указом Президента України за особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджений (посмертно) Михайло Сікора зі Старого Лисця.

Читайте далі

НА ПАТРІОТИЧНОМУ ПІДНЕСЕННІ З ВІРОЮ В МАЙБУТНЮ ПЕРЕМОГУ!

Культура Новини 7 листопада 2023

В нашій громаді концертна частина мистецько-патріотичної акції «Незламна мужність поколінь», зініційованої управлінням культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації задля творчої консолідації громад Івано-Франківської області, прославлення героїчної історії нашого народу, його духовної спадщини, культури, національних традицій, вшанування воїнів Збройних сил України та полеглих героїв, пройшла на великому патріотичному піднесенні та з вірою в майбутню Перемогу!

Читайте далі

ВШАНУВАННЯ ВЕТЕРАНІВ СТАРОЛИСЕЦЬКОГО ФУТБОЛУ – ЧЕМПІОНІВ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 1973 РОКУ

Новини Спорт 3 листопада 2023

Заключний тур І кола футбольного чемпіонату Івано-Франківського району сезону 2023/2024 років, коли 29 жовтня на домашній арені футбольна команда «Бистриця» Старий Лисець приймала ФК «Сокіл» Угринів, став особливим днем не тільки для аматорів шкіряного м’яча, а й для ветеранів старолисецького футболу.

Читайте далі

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТА ГОСТІ ЛИСЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Анонси Новини 31 жовтня 2023

Запрошуємо цієї неділі, 5 листопада, о 15.00 до Старого Лисця на мистецько-патріотичну акцію «Незламна мужність поколінь», зорганізовану в кожному куточку Прикарпаття задля відзначення 80-ої річниці Української Повстанської армії та прославлення захисників та захисниць України.

Читайте далі

РІШЕННЯ РАДИ ОБОРОНИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Новини 26 жовтня 2023

Повідомляємо, що згідно рішення Ради оборони Івано-Франківської області, затвердженого розпорядженням Івано-Франківської обласної військової адміністрації від 17.10.2023 року № 401, про те, що під час оголошення сигналу «Повітряна тривога» забороняється пересування сільськогосподарської техніки та вантажних автомобілів дорогами загального користування, польовими шляхами, їх робота на полях. Впродовж часу дії сигналу «Повітряна тривога» двигуни технічних засобів мають бути вимкнені.

Читайте далі

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ_6

Новини 25 жовтня 2023

Команда Карітас Івано-Франківськ за підтримки IOM Ukraine, Norwegian Ministry of Foreign Affairs та Агентства США з міжнародного розвитку продовжує реалізацію проєкту «Безпека кожного у спільних рішеннях».

Читайте далі

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ_5

Новини 25 жовтня 2023

Пропонують “легкі гроші” вже завтра? Готові дати в борг потрібну суму вже сьогодні без умов та документів? Пропонують оплатити дорогу? НЕ дай загнати себе в боргову залежність! Говоримо про це і не тільки протягом тижня в інформаційній кампанії "Обізнаність рятує життя".

Читайте далі