У ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ.

Новини 15 лютого 2024

35 років тому відбулося виведення радянських військ із Афганістану, що стало завершенням неоголошеної війни, в якій брали участь понад два десятки мешканців населених пунктів, котрі нині входять до Лисецької громади. Вони, ще юні хлопці, виконували військовий обов’язок, пройшовши жахливі випробування, а дехто й не повернувся живим додому.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА АНАТОЛІЙ ЛУЩАК ВИСТУПИВ НА ФОРУМІ «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ 2024. ЗАКОНОДАВЧИЙ ПОРЯДОК ДЕННИЙ»

Новини 7 лютого 2024

Цей захід відбувся в Києві за участі урядовців, народних депутатів, представників органів державної влади та місцевого самоврядування всіх рівнів.

Читайте далі

ТАРИФИ НА ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

Новини 5 лютого 2024

Відповідно до нових тарифів, мешканці будинків приватного сектору і помешкань у багатоквартирних будинках сплачуватимуть 15 гривень на місяць з однієї людини (180 грн на рік), а з одного підприємця – 333 грн 33 коп. на місяць (4000 грн на рік).

Читайте далі

ПІДСУМКИ ТА ВИКЛИКИ В ДІЯЛЬНОСТІ ЦНАП

Новини 5 лютого 2024

Упродовж перших двох днів лютого відбувся регіональний семінар-тренінг «Інтеграція послуг у ЦНАП: Підсумки 2023 року та виклики на 2024 рік», організований обласною військовою адміністрацією у партнерстві з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні, за підтримки уряду Великої Британії, Міністерства цифрової трансформації України, UNDP Ukraine/ПРООН в Україні. У ньому взяла участь начальник відділу Центр надання адміністративних послуг Лисецької селищної ради-Дія Центр Ірина Гутич.

Читайте далі

СОНЦЕ ЯК АЛЬТЕРНАТИВНЕ ДЖЕРЕЛО ЕНЕРГІЇ

Новини 2 лютого 2024

В результаті успішної реалізації проєкту на даху Лисецької лікарні влаштували дахову СЕС потужністю 50 кВТ. Загальна вартість встановленого обладнання: 1 471 875,00 грн, в т.ч. 628300 грн з обласного бюджету та 843575 грн з місцевого бюджету Лисецької громади.

Читайте далі

ПОЛЬСЬКІ ПАРТНЕРИ ПОДАРУВАЛИ ЛИСЕЦЬКИМ РЯТУВАЛЬНИКАМ ПОЖЕЖНИЙ АВТОМОБІЛЬ

Новини 1 лютого 2024

Війт ґміни Ленчица Яцек Роґожіньскі минулого року привозив до Лисецької громади обладнання для місцевої пожежної охорони та гуманітарну допомогу комунальній лікарні. Й цього разу приїхав не з порожніми руками. Разом із депутатами ґміни Мареком Якубовським та Анджеєм Кшижаняком доставив у Лисець пожежний автомобіль.

Читайте далі

ПОДБАЙТЕ ПРО СЕБЕ!

Новини 31 січня 2024

Наприкінці минулого року в Лисецькій селищній раді в рамках реалізації проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» відбулася стратегічна сесія щодо створення простору психосоціальної підтримки «Дбаю про себе», а днями під час міжсекторальної зустрічі фахівці та посадовці обговорили конкретні кроки з його відкриття та як зробити послуги з охорони психічного здоров’я доступними і ближчими до людей, донести інформацію про них до мешканців громади.

Читайте далі

ТРОЄ ПОСАДОВЦІВ ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОТРИМАЛИ ДИПЛОМИ МАГІСТРІВ

Новини 27 січня 2024

В Інституті гуманітарної підготовки та державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулося вручення випускникам дипломів магістрів публічного управління та адміністрування.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА АНАТОЛІЙ ЛУЩАК ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗУСТРІЧІ З УРЯДОВЦЯМИ І НАРОДНИМИ ДЕПУТАТАМИ

Новини 25 січня 2024

У Києві відбулася чергова зустріч членів правління Всеукраїнської асоціації громад із Віце-прем’єр-міністром з відновлення України – Міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександром Кубраковим, його заступницею Олександрою Азархіною, головою Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Оленою Шуляк.

Читайте далі

ПРАЦІВНИКИ МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ РАЗОМ ІЗ ФРАНКІВСЬКИМИ ВОГНЕБОРЦЯМИ ВРЯТУВАЛИ ВІД ВОГНЮ БУДИНОК У СТАРОМУ ЛИСЦІ

Новини 25 січня 2024

Вранці 24 січня на службу 101 надійшло повідомлення про те, що в Старому Лисці по вулиці Садовій горить комплекс господарських споруд у приватному господарстві.

Читайте далі