Керівники Лисецької та Загвіздянської громад доставили автомобілі та допомогу військовим, які воюють на запорізькому напрямку

Новини 3 травня 2024

Наприкінці минулого року працівники Лисецької селищної ради, її структурних підрозділів та установ перерахували свій дводенний заробіток на придбання позашляховика для наших воїнів. Свою лепту в цю справу також внесли учні освітніх закладів громади, які проводили благодійні ярмарки. Крім того, подружжя підприємців із Стебника Михайло і Тетяна Цап організували збір коштів для закупівлі автомобіля військовим, а підприємець із Старого Лисця Володимир Дирів – на закупівлю павербанків.

Читайте далі

Усесвітньо визнаний місяць обізнаності про психічне здоров’я в Лисецькій громаді

Новини 3 травня 2024

Усесвітньо визнаний місяць обізнаності про психічне здоров’я в Лисецькій громаді розпочався з серії терапевтичних майстер-класів «Турбота про психічне здоров’я: особливості арттерапії» Їх організувала команда Простору «Дбаю про себе» Центру надання соціальних послуг селищної ради за сприяння майстрині Анни Роздільської, в рамках співпраці з Проєктом USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

Читайте далі

Лисецька селищна рада інформує про те, що Міністерство у справах ветеранів України запровадило телефонну "Єдину ветеранську лінію"

Новини 1 травня 2024

Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки ветеранів війни, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України. "Єдина ветеранська лінія" є безоплатною та працює щодня з 8 до 20 години.

Читайте далі

У Лисецькій громаді привітали війта польської ґміни Ленчица Яцека Роґожіньскі з переобранням на відповідальну посаду

Новини 29 квітня 2024

Черговий робочий день у Лисецькій селищній раді розпочався традиційним ритуалом: виконанням Державного Гімну, хвилиною мовчання за загиблими українськими воїнами та молитвою за тих, хто продовжує боротися за незалежність нашої держави. У цьому дійстві взяли участь і польські гості – війт ґміни Ленчица, партнера Лисецької громади, Яцек Роґожіньскі та давній друг громади, пожежник Арек Містржак.

Читайте далі

Проведення пероральної імунізації диких тварин проти сказу на території області

Новини 25 квітня 2024

На території Івано-Франківської області (відповідно до виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин) у травні 2024 року буде проведена кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу.

Читайте далі

У Будинку культури Старого Лисця відбувся звітний концерт учнів Лисецької дитячої школи мистецтв

Культура Новини 23 квітня 2024

Такі концерти є традиційними, де учні демонструють насамперед перед батьками, чого навчилися, досягли протягом навчального року. Цього разу до виступів юних музикантів і пісенних виконавців додалася виставка малюнків, адже торік у школі відкрили художнє відділення, на якому навчаються 19 дітей.

Читайте далі

Кожен з нас може зробити свій внесок у збереження природного середовища

Новини 17 квітня 2024

Шановні мешканці громади! Я, Ляцький Роман Борисович, поліцейський офіцер громади, звертаюсь до вас з важливим закликом щодо охорони нашого навколишнього природного середовища. Ми всі мешканці цієї громади і маємо відповідальність перед нашою землею та майбутніми поколіннями, тому зобовʼязані зберігати її незмінною та чистою.

Читайте далі

Всесвітній день охорони праці 2024

Новини 16 квітня 2024

Девіз Всесвітнього дня охорони праці 2024 року: Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці. 28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці. Вперше під такою назвою його відзначали у 2003 році. Але ідея започаткувати такий особливий день з’явилася після того, як у 1989 році американські та канадські робітники та профспілки провели День вшанування пам’яті працівників, які загинули на роботі.

Читайте далі

У Чернівцях відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Новини 13 квітня 2024

Цей захід пройшов під головуванням Президента України Володимира Зеленського, за участі Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, керівника Офісу Президента Андрія Єрмака, представників Уряду, голів обласних адміністрацій, територіальних громад та органів місцевого самоврядування. Серед 78 очільників міст, сіл і селищ був і керівник Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак.

Читайте далі