ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! З 1 ВЕРЕСНЯ ПЕНСІЇ ПЕРЕРАХОВУВАТИМУТЬ НА БАНКІВСЬКІ РАХУНКИ ГРОМАДЯН

Новини 5 травня 2021

З 1 вересня 2021 року змінюється організація виплати і доставка пенсій, а також інших соціальних допомог для тих українців, які зараз отримують свої виплати через «Укрпошту». З 1 вересня їм не будуть приносити пенсію додому, а вони будуть отримувати її через банки, як і більшість пенсіонерів.

Читайте далі

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ВИПЛАТИ ДОПОМОГИ НА ПОХОВАННЯ

Новини 5 травня 2021

Сервісний центр №13 управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1279 «Деякі питання організації виплати пенсії та грошової допомоги» змінюється порядок виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії у зв’язку зі смертю пенсіонера органами Пенсійного фонду України.

Читайте далі

Христос воскрес!

Новини 1 травня 2021

З повагою, Анатолій Лущак!

Читайте далі

День працівників швидкої медичної допомоги

Новини 30 квітня 2021

Найщиріші привітання з нагоди професійного свята - Дня працівників швидкої медичної допомоги - очільник Лисецької селищної громади Анатолій Лущак адресував медичним працівникам підстанції "Лисець" Тисменицької станції Комунального некомерційного підприємства "Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Читайте далі

Великдень у кожну хату

Новини 28 квітня 2021

Для того, щоби свято Воскресіння Христового завітало у кожну домівку, виконавчий комітет Лисецької селищної ради зініціював благодійну акцію «Великдень у кожну хату».

Читайте далі

Благоустрій в Лисецькій громаді

Новини 27 квітня 2021

В скверах, парках, поруч із установами та закладами кипить робота з благоустрою у населених пунктах Лисець, Стебник, Посіч та Старий Лисець Лисецької селищної територіальної громади.

Читайте далі

Вшанування ліквідаторів Чорнобильської трагедії

Новини 26 квітня 2021

Техногенна катастрофа на Чорнобильській атомній електростанції, що спричинила забруднення навколишнього середовища, на довгі роки перетворивши територію довкола станції на зону відчуження, стала однією з найбільших екологічних катастроф в історії людства.

Читайте далі

Наша "Бистриця" - у Кубку В'ячеслава Чорновола

Новини Спорт 26 квітня 2021

11 квітня футбольними поєдинками групового етапу на аренах Клубівців, Чорнолізців, Старого Лисця, Підлісся, Павлівки та Клузова стартував ХХІ-ий за ліком розіграш Кубка з футболу, пам'яті Героя України, голови Народного Руху України В'ячеслава Чорновола.

Читайте далі

Голова Лисецької громади увійшов до складу Консультативної ради з питань місцевого самоврядування

Новини 24 квітня 2021

21 квітня голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак разом із шістьма десятками очільників тергромад Прикарпаття, головами районних рад та керівництвом обласної ради взяв участь в першому засіданні Консультативної ради питань місцевого самоврядування.

Читайте далі

Лисецький довгожитель Григорій Черняк святкує 100-річчя

Новини 19 квітня 2021

Приємним видався початок робочого тижня для керівництва Лисецької територіальної громади. Селищний голова Анатолій Лущак, заступник голови ТГ Іван Говера, соціальний працівник Наталія Данилюк разом із педагогами місцевого ліцею завітали до помешкання Григорія Степановича Черняка, який у колі найрідніших: онуків, правнуків та праправнуків зустрічає своє 100-річчя.

Читайте далі