РОЗКОЛЯДА В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ: ОБ'ЄДНАННЯ ТАЛАНТІВ І ДУХОВНА СПІЛЬНІСТЬ

Культура Новини 16 січня 2024

14 січня 2024 року в будинку культури села Старий Лисець відбулася Розколяда, що об'єднала Лисецьку громаду в святковій атмосфері. Розпочався вечір звітом селищного голови Анатолія Лущака. У своєму виступі він розказав про досягнення виконавчого комітету протягом 2023 року, поділився планами на майбутнє та відзначив спільні досягнення, завдяки яким громада стає ще сильнішою та об'єднанішою.

Читайте далі

ЗАВЕРШИЛАСЯ РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЄКТУ "ОБЛАШТУВАННЯ РЕСУРСНОЇ КІМНАТИ ДЛЯ ДІТЕЙ В СТАРОЛИСЕЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ"

Новини Освіта 15 січня 2024

Проєкт розроблено та реалізовано Лисецькою ініціативною групою (керівник проєкту Наталія Ярощук) у партнерстві ГО «Природничий клуб «Кедрина» в рамках програми «SCLR» за фінансової підтримки Угорська Екуменічна Служба Допомоги. Проєктна пропозиція стала одним із переможців в конкурсі проєктних заявок, який проводила Угорська Екуменічна Служба Допомоги в рамках програми «SCLR» у вересні - жовтні 2023року.

Читайте далі

СТЕБНИЧАНИ ДІЙСТВОМ РОЗКОЛЯДИ ЗАВЕРШИЛИ РІЗДВЯНІ СВЯТА ТА ПІДСУМУВАЛИ БЛАГОДІЙНУ АКЦІЮ НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Культура Новини 10 січня 2024

У релігійне свято Собору Івана Предтечі мешканці села Стебник Лисецької територіальної громади у церквах Різдва Пречистої Діви Марії УГКЦ та Різдва Пресвятої Діви Марії ПЦУ колядками та віншуваннями прославили Різдво Христове.

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАВ ПРИКАРПАТСЬКИХ ГВАРДІЙЦІВ ІЗ 32-ОЮ РІЧНИЦЕЮ З ДНЯ СТВОРЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ

Новини 3 січня 2024

2 січня минає 32 роки від часу створення на Прикарпатті військової частини 1241 Національної гвардії України.

Читайте далі

ЩОБ СВЯТА ПРОЙШЛИ БЕЗ ПРИГОД

Новини 30 грудня 2023

Поліцейським офіцером громади та працівником ювенальної поліції відділення поліції № 1 (м. Тисмениця) Івано-Франківського районного управління поліції проведено робочу зустріч з представниками Лисецької територіальної громади.

Читайте далі

ЗАГИБЛІ НА ВІЙНІ РОМАН ДУБІНСЬКИЙ ТА ЮРІЙ КАЙГОРОДОВ ПОСМЕРТНО НАГОРОДЖЕНІ ОРДЕНАМИ «ЗА МУЖНІСТЬ»

Новини 30 грудня 2023

Дзвін пам’яті, що пролунав 29 грудня у меморіальному сквері Івано-Франківська, об’єднав у щирій молитві за кожного нашого краянина, що віддав своє життя за незалежність та територіальну цілісність України, представників обласної державної адміністрації та обласної ради, громадських організацій, духовенство та родин військовослужбовців.

Читайте далі

А ТИ ЗАЙМАЄШСЯ СПОРТОМ?

Новини Освіта 28 грудня 2023

Міністерством молоді та спортом України у співпраці з Державною службою статистики України на платформі ​https://survey.stat.gov.ua​​​ створено анкету для проведення онлайн опитування населення для моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення, стимулюючих і стримуючих факторів.

Читайте далі

ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!

Новини 24 грудня 2023

Найщиріші вітання кожній родині, котра в ці дні разом з усім християнським світом відзначає Різдво Христове! У величне свято Народження Божого Сина, що символізує віру в добро та перемогу світла над пітьмою, яка майже два роки нависла над українською землею, приносячи горе та страждання, загибель найкращих синів та дочок у війні, вірмо у всеперемагаючу Господню силу та перемогу добра над злом, бо Христос народився, щоб осяяти душі своїм світлом. За родинним столом багатьом не вистачатиме найдорожчих серцю, котрі самовіддано тримають оборону на бойових позиціях. Подаруймо кожному захиснику та захисниці тепло та вдячність наших сердець. Щоби у такій єдності разом з різдвяною зорею у наші домівки увійшли надії на щасливі зміни та встановлення миру на рідній землі! Прославляючи колядками новонароджене Боже Дитятко, продовжуймо вірити в Збройні сили України та цінуймо найдорожче: своїх рідних та нашу Україну! ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!

Читайте далі

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ ПРОЗВІТУВАВ ЗА 2023 РІК

Новини 21 грудня 2023

19.12.2023 року поліцейський офіцер Лисецької територіальної громади Ляцький Роман Борисович на черговій сесії прозвітував про результати проведеної роботи за 2023 рік. Зокрема, було прозвітовано про забезпечення публічної безпеки та порядку, превентивні заходи щодо запобігання та протидії вчиненню правопорушень кримінального та адміністративного характеру, вчинення домашнього насильства та інші протиправні дії.

Читайте далі