ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА - ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ ПРОЄКТІВ МІЖНАРОДНОГО ФОНДУ "ВІДРОДЖЕННЯ"

Новини 24 травня 2021

Минулого місяця оголошено переможців конкурсу “Посилення потенціалу громад реалізовувати системні зміни у сфері безпеки, що пов’язані з особливими загрозами та потребами в умовах пандемії COVID-19”.

Читайте далі

ШКІЛЬНА ЗБІРНА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ - У ФІНАЛІ "КУБКА КОРОЛЯ ДАНИЛА-2021"

Новини Спорт 24 травня 2021

22 травня в Богородчанах стартував перший етап турніру з міні-футболу між командами 8-11 класів територіальних громад Івано-Франківської області "Кубок Короля Данила-2021".

Читайте далі

Святкуємо День вишиванки

Всесвітній День вишиванки відзначається щороку в третій четвер травня. У 2021 році він припадає на 20 травня. Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу.

Читайте далі

УНІВЕРСИТЕТ КОРОЛЯ ДАНИЛА ТА ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА УКЛАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

Новини Освіта 20 травня 2021

13 травня в Лисецькій селищній раді відбулося офіційне підписання Меморандуму про співпрацю у сфері підтримки та розвитку молоді із закладом вищої освіти – Університет Короля Данила.

Читайте далі

До уваги роботодавців!

Анонси Новини 19 травня 2021

21.05.2021 року о 10.00 год. в приміщенні Лисецької селищної ради Тисменицька районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості проводить семінар для роботодавців Лисецької ОТГ. Запрошуємо роботодавців взяти участь в семінарі.

Читайте далі

Безпека це важливо

Новини 12 травня 2021

Лисецька громада бере участь у всеукраїнському онлайн-фестиваль-конкурсі "Безпечна громада". Прохання підтримати відеоролик про громаду на YouTube за посиланням

Читайте далі

Медсестра – не просто професія, це стан душі

Новини 12 травня 2021

Шановні медичні сестри! З нагоди Вашого професійного свята – Міжнародного Дня медичної сестри – прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я!

Читайте далі

Свято зі сльозами на очах

Новини 10 травня 2021

76-у річницю перемоги над нацизмом цьогоріч святкували Провідної неділі, у свято Божого Милосердя.

Читайте далі

День матері

Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят стосується кожного з нас. Це свято – День матері, що відзначається у більшості країн світу у другу неділю травня і запроваджено на честь усіх матерів: як тих, хто народив дітей, так і тих, хто лише збирається стати мамою.

Читайте далі

ВЕЛИКИЙ ФУТБОЛ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Новини Спорт 5 травня 2021

На радість прихильників великого футболу, що скучили за наймасовішою грою, повідомляємо, що дев'ятого травня після осінньо-зимової перерви стартує друге коло Чемпіонату Тисменицького району сезону 2020/2021.

Читайте далі