РОЗБУДОВА СТІЙКОЇ СИСТЕМИ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ'Я

Новини 23 січня 2023

Лисецька громада, що потрапила в перелік пілотних громад восьми областей України, упродовж наступних п’яти років в рамках проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» працюватиме над профілактикою, запобіганням хворобам та підтримкою здоров’я на території своїх населених пунктів.

Читайте далі

УКРАЇНСЬКА ПІСНЯ ЗАРЯДЖАЄ ЕНЕРГІЄЮ

Культура Новини 21 січня 2023

Українська пісня заряджає енергією, бо вона — душа нації. В цьому пересвідчилися військовослужбовці, для котрих зі сцени Будинку культури села Старий Лисець Лисецької територіальної громади лунали патріотичні пісні у виконанні заслуженого артиста України Володимира Коваленка та вокалістки Оксани Романюк.

Читайте далі

ГУМАНІТАРНА ПРОГРАМА ACTED ДОПОМОЖЕ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ У ПІДГОТОВЦІ ДО ЗИМИ

Новини 13 січня 2023

Внутрішньо переміщені особи, які перемістилися з постраждалих від активних бойових дій Донецької, Луганської, Харківської, Сумської, Чернігівської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей, та наразі зареєстровані на території Лисецької селищної територіальної громади, мають можливість отримати грошову гуманітарну допомогу по підготовці до зими від французької гуманітарної програми ACTED. З такою метою до Лисецької селищної ради завітати представники даної гуманітарної програми.

Читайте далі

ОБЛАШТУВАННЯ ПРИЯЗНОГО ПРОСТОРУ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Новини 11 січня 2023

Проєкт з такою назвою впроваджуватиметься на базі Лисецької територіальної громади громадською організацією «Агенція розвитку громад Богородчанського району» за фінансової підтримки Карпатського фонду та Foundation de France в рамках Проєкту підтримки надання сталих соціальних послуг для внутрішньо переміщених осіб в Західній Україні.

Читайте далі

УЖЕ ВП'ЯТЕ ДО ЛИСЦЯ ЗАВІТАЛИ ФЕЛЬДШЕРИ-ВОЛОНТЕРИ З ПОЛЬСЬКОГО МІСТА КОЛОБЖЕГ

Новини 5 січня 2023

В ці дні поляки разом із працівниками виконавчого апарату Лисецької селищної ради хвилиною мовчання вшанували пам'ять наших співвітчизників, які віддали своє життя за незалежність України.

Читайте далі

МАТЕРІ ЗАГИБЛОГО НА ВІЙНІ ЮРІЯ ЧИЖОВА ПЕРЕДАЛИ ПОСМЕРТНУ НАГОРОДУ СИНА - ОРДЕН "ЗА МУЖНІСТЬ" ІІІ СТУПЕНЯ

Новини 30 грудня 2022

30 грудня у Меморіальному сквері Івано-Франківська пролунав Дзвін пам’яті за загиблими Героями, котрі віддали свої життя за Україну. Під час поминальних заходів родинам військовослужбовців, які загинули у боях з російським окупантами, передані державні нагороди. Серед посмертно нагороджених військовослужбовець Збройних Сил України житель селища Лисець Юрій Чижов.

Читайте далі

Інформація для тих, хто дарує енергію, — на Гіді

Новини 29 грудня 2022

Минулого тижня професійне свято відзначали герої сьогодення — енергетики. Нині це люди, які в надскладних умовах залишаються відданими професії та роблять все, щоб ми з вами мали можливість заварити чай, увімкнути телевізор та не замерзнути цієї зими.

Читайте далі

ЄДНІСТЬ ЗАДЛЯ ПОШАНИ МИНУВШИНИ

Новини 28 грудня 2022

Чотиритисячна громада села Старий Лисець Лисецької територіальної громади продемонструвала свою єдність та згуртованість у поліпшенні благоустрою місцевого кладовища.

Читайте далі