ЛИСЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА: НАМ ТРИ РОКИ!

Новини 25 листопада 2023

Наприкінці жовтня 2020 року виборці Лисецької територіальної громади, утвореної об’єднанням чотирьох населених пунктів: селища Лисець, сіл Старий Лисець, Стебник та Посіч віддали свої голоси за голову та новий депутатський корпус селищної ради. 25 листопада 2020 року відбулось засідання 1 сесії VIII демократичного скликання Лисецької селищної ради, на якому було підведено підсумок результатів перших виборів селищного голови та оголошений новий склад депутатів Лисецької селищної ради.

Читайте далі

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ

Новини 24 листопада 2023

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. Цього року ми вдруге вшановуватимемо жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни, яка супроводжується геноцидними діями Росії проти українців.

Читайте далі

СТАМБУЛЬСЬКА КОНВЕНЦІЯ

Новини 23 листопада 2023

Конвенція Ради Європи про запобігання насильству щодо жінок та домашньому насильству й боротьбу з цими явищами, або ж Стамбульська конвенція – це міжнародна угода Ради Європи. Документ з'явився 2011 року, наразі його підписали 47 країн, 36 (включно з Україною) – ратифікували.

Читайте далі

ДЕНЬ ДОНОРА В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Новини 22 листопада 2023

Вже втретє протягом 2023 року в Лисецькій територіальній громаді відбувся день донора, зорганізований Прикарпатським обласним центром служби крові.

Читайте далі

ДНЮ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ

Новини 22 листопада 2023

В навчальних закладах громади тематичними уроками, виховними годинами, тематичними книжковими виставками в бібліотеках вшанували громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.

Читайте далі

ЧАТ-БОТ "ЧАС НА СЕБЕ"

Новини 20 листопада 2023

Підписуйтеся на чат-бот «Час на себе», щоб отримувати корисні поради з найважливіших напрямів для здорового життя. Переходьте за посиланням і отримуйте чудовий подарунок від нашого проєкту 🤗

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРЕЗЕНТУВАВ РІВЕНЬ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ В ГРОМАДІ НА ФОРУМІ ЗА УЧАСТІ МІНІСТРА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

Новини 20 листопада 2023

Максимально підсилити та вдосконалити соціальне обслуговування населення покликаний був форум «Розвиток соціальних послуг на Прикарпатті».

Читайте далі

ПРАЦІВНИКАМ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ДО ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА!

Новини 18 листопада 2023

Напередодні професійного свята як керівник Івано-Франківського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації громад Лисецький селищний голова Анатолій Лущак передав привітання департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської обласної державної адміністрації, від імені територіальних громад Прикарпаття подякував працівникам галузі за важливу і благородну місію.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ГРОМАДА БЕРЕ УЧАСТЬ В ПРОЄКТІ "ЧАС НА СЕБЕ"

Новини 16 листопада 2023

Поринаючи у роботу й домашні клопоти, ми повсякчас забуваємо приділити час своїм потребам — записатися до лікаря, відпочити, провести час з дорогими людьми. Проте це і є основою нашого здоров’я та гарного самопочуття.

Читайте далі

ФОЛЬКЛОРНИЙ КОЛЕКТИВ «РОДИНА»: ПІВСТОЛІТТЯ З ПІСНЕЮ!

Культура Новини 13 листопада 2023

2023 рік став ювілейним в історії жіночого фольклорного колективу «Родина» Будинку культури села Старий Лисець, якому виповнюється 50 років. У далекому 1973 році першим керівником жіночого фольклорного ансамблю став Дмитро Бойко, якого через рік змінив М. Демидюк.

Читайте далі