Лисецьку селищну раду відвідала делегація громади-партнера з Рівненщини

Новини 23 березня 2024

Гостей у першу чергу цікавила діяльність житлово-комунальних підприємств і соціальних служб.

Читайте далі

Нам потрібен саме ти!

Новини 22 березня 2024

Ми - це воєнізований підрозділ Національної поліції України, який захищає свою країну на найгарячіших напрямках фронту! Наші бійці - сильні духом, добре підготовлені фізично та високовмотивовані. Ми нищимо ворога та звільняємо наші землі!

Читайте далі

Представники Лисецької громади взяли участь у координаційній зустрічі щодо запуску роботи просторів психосоціальної підтримки «Дбаю про себе».

Новини 18 березня 2024

Цей захід відбувся в Києві за участі керівників проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», в рамках якого створюються простори «Дбаю про себе», його партнерів і команд шести територіальних громад, де невдовзі відкриються ці осередки надання психосоціальної підтримки.

Читайте далі

Тренінг з управління стресом

Новини 15 березня 2024

Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій селищної ради Наталія Ярощук, працівниця Центру надання соціальних послуг Христина Лужна та психолог Лисецького ліцею Валентина Дем’янек пройшли навчання з управління стресом у рамках програми Всесвітньої організації охорони здоров’я «Самодопомога плюс».

Читайте далі

Шахраї: як уберегтися?

Новини 15 березня 2024

Національна поліція України розповідає про основні правила безпеки, які допоможуть вберегтися від аферистів

Читайте далі

Газета "Лисецька громада" № 4(17)

Новини 13 березня 2024

Вийшов новий номер газети "Лисецька громада". Архів всіх номерів газети можна переглянути за посиланням: https://lsr.if.ua/gazeta-lisecka-gromada.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА АНАТОЛІЙ ЛУЩАК ВЗЯВ УЧАСТЬ В ОБГОВОРЕННІ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ МАГІСТРІВ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Новини 12 березня 2024

Він був серед учасників зустрічі професорсько-викладацького складу кафедри публічного управління та адміністрування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу із стейкхолдерами, де обговорювали освітньо-професійну програму зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».

Читайте далі

ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ ТА УНИКНЕННЯ НЕПОРОЗУМІНЬ МІЖ АГРАРІЯМИ ТА БДЖОЛЯРАМИ

Новини 11 березня 2024

Для профілактики цього та уникнення непорозумінь між аграріями та бджолярами розроблено практичні рекомендації для учасників процесу: аграріїв, пасічників, органів місцевого самоврядування, фізичних осіб та суб'єктів господарювання, які використовують засоби захисту рослин.

Читайте далі

У СТЕБНИКУ ВІДБУЛОСЯ ЛІТЕРАТУРНО-МИСТЕЦЬКЕ СВЯТО «ВІЧНИЙ, ЯК НАРОД», ПРИСВЯЧЕНЕ 210-РІЧНИЦІ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ТАРАСА ГРИГОРОВИЧА ШЕВЧЕНКА

Новини 11 березня 2024

Аматори пісні та художнього слова, численні глядачі вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв, які ціною власного життя відстояли на полі бою державну незалежність та свободу, висловили співчуття родинам загиблих земляків.

Читайте далі

ПОЛЬСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ДОСТАВИЛИ В ЛИСЕЦЬ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Новини 9 березня 2024

Мешканці польського міста Колобжег Павел Марек, Ярослав Єдинак і Галина Дзюнька привезли в Лисецьку лікарню медикаменти, засоби дезінфекції та гігієни, передали їх у відділення стаціонарної паліативної допомоги.

Читайте далі