ВІДНОВЛЕНО ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ НА ОТРИМАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЩОДО РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ

Новини 18 липня 2022

ВІДНОВЛЕНО ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ НА ОТРИМАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЩОДО РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ (ПЕРЕБУВАННЯ), ЗМІНИ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ, ЗНЯТТЯ ЗАРЕЄСТРОВАНОГО МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ (ПЕРЕБУВАННЯ)

Читайте далі

ОБЛАШТУВАННЯ МІСЦЬ ТИМЧАСОВОГО ПРИХИСТКУ ДЛЯ ОСІБ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД ВІЙНИ

Новини 18 липня 2022

Це питання стало темою зустрічі у Львові партнерів з забезпечення місць тимчасового прихистку/шелтерів «Місце життя» за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Читайте далі

ПЛАНОВІ ВИМКНЕННЯ

Новини 15 липня 2022

У зв’язку з плановими роботами буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах:

Читайте далі

ЗАДЛЯ ДОПОМОГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ

Новини 12 липня 2022

Лисецька селищна рада уклала меморандум про співпрацю та партнерство із «Благодійний фонд «Наш Сокіл» та «Благодійний фонд «Восток-SОS»». Підписи під документом поставив селищний голова Лисецької громади Анатолій Лущак та довірені особи та представниці зазначених благодійних організацій.

Читайте далі

ВІСІМ ДНІВ ПОЗИТИВУ ТА ВІДПОЧИНКУ ПРОВЕЛИ НА ПРИКАРПАТТІ ДІТИ ТА МАТУСІ З ТРОСТЯНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ СУМЩИНИ

Новини 10 липня 2022

Так Лисецька селищна територіальна громада допомогла у психологічній реабілітації та відпочинку 45 представникам міста Тростянець, яке всього у 50 кілометрах від російського кордону, і з перших годин вторгнення росії в Україну зазнало руйнівних обстрілів.

Читайте далі

СПОЧИВАЙ З МИРОМ, НАШ ГЕРОЮ!

Новини 7 липня 2022

Боротьба України за свою територію, на жаль, дається дуже великою ціною, адже ми щодня втрачаємо найкращих земляків. Сьогодні, шостого липня, громада провела в останню путь Миколу Волосянка, що став на захист України, нашого краю, кожного з нас, віддавши за це найцінніше — своє життя.

Читайте далі

ЦІННИЙ ДАРУНОК ДЛЯ МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ

Новини 5 липня 2022

Місцева пожежна охорона Лисецької селищної ради поповнилася необхідним у повсякденній службі обладнанням — автоматизованою пожежною драбиною.

Читайте далі

ЩОТИЖНЕВІ ЗУСТРІЧІ З ДІТЬМИ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ.

Новини 5 липня 2022

Лисецька структура самодопомоги парафії УГКЦ планує відновити щотижневі зустрічі з дітьми з інвалідністю, які передбачають:

Читайте далі

ЧАСТОЧКА ТУРБОТИ ВІД ВОЛОНТЕРІВ SIOBHANS TRUST

Новини 4 липня 2022

Зеб Смітт, Джон Еліот Рутт, Кевін Фішер, Патрік Мхач — ці четверо волонтерів з різних куточків світу шотландського благодійного фонду Siobhans Trust, пригощаючи піцою та іншими смаколиками, подарували часточку тепла та свою турботу внутрішньо переміщеним особам, що проживають у Лисецькому ліцеї.

Читайте далі