НАКАЗ ВЕРХОВНОГО ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧА ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ "ПРО ПРИЗОВ РЕЗЕРВІСТІВ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА ПРИЗОВОМ ОСІБ ІЗ ЧИСЛА РЕЗЕРВІСТІВ В ОСОБЛИВИЙ ПЕРІОД"

Новини 23 лютого 2022

22 лютого 2022 року, Президент України видав Наказ Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України «Про призов резервістів на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період».

Читайте далі

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ЗВІТУ З ОЦІНКИ ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ

Новини 11 лютого 2022

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

Читайте далі

ЛИСЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА СПІВПРАЦЮВАТИМЕ ІЗ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ ТЕХНІЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ НАФТИ І ГАЗУ

Новини 11 лютого 2022

10 лютого очільник Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак та ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти й газу Євстахій Крижанівський уклали договір про співпрацю. Підписи під аналогічними договорами поставили голови 27 територіальних громад Івано-Франківщини, двох громад із Закарпатської області та однієї зі Львівщини.

Читайте далі

ОБИРАЄМО: ДЕКЛАРУВАТИ ЧИ РЕЄСТРУВАТИ МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ

Новини 11 лютого 2022

1 грудня 2021 року набув чинності Закон України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні». Цей Закон покликаний спростити процедуру реєстрації місця проживання, оскільки він скасовує проставляння штампів в паспортах, паперові додатки до ID-картки та особисті відвідування військкоматів.

Читайте далі

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛИСЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДО НАПОВНЕННЯ РЕЄСТРУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!!!

Новини 11 лютого 2022

Просимо жителів Лисецької територіальної громади звернутися до відділу «Центр надання адміністративних послуг Лисецької селищної ради» для внесення, уточнення та оновлення інформації в Реєстрі територіальної громади за адресою: селище Лисець, вул. Чорновола, 2

Читайте далі

ЧИ ПРИЗНАЧЕНО ВАМ СУБСИДІЮ? ДИВИТИСЬ ЗАРАЗ!

Новини 11 лютого 2022

Щоб дізнатися, призначено чи не призначено вам субсидію, тепер не потрібно телефонувати в управління соціального захисту населення. Розмір своєї субсидії можна дізнатися он-лайн – на сайті subsidii.ioc.gov.ua

Читайте далі

У ЛИСЦІ РОЗМІЩУВАТИМЕТЬСЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ 75-ИЙ БАТАЛЬЙОН 102-ОЇ ОКРЕМОЇ БРИГАДИ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ

Новини 6 лютого 2022

Відповідне рішення прийнято 25 січня на 14-ій сесії Лисецької селищної ради. Згідно з ним, селищна рада надала згоду на передачу в оренду без проведення аукціону нежитлове приміщення площею 335,0 кв. м (колишнього приміщення Лисецької поліклініки, що не використовується з 2013 року) Івано-Франківській квартирно-експлуатаційній частині району з метою розміщення 75-го окремого батальйону тероборони Івано-Франківського району.

Читайте далі

ЗВІТ ЛИСЕЦЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ АНАТОЛІЯ ЛУЩАКА ЗА 2021 РІК

Новини 3 лютого 2022

Шановні жителі Лисця, Стебника, Старого Лисця та Посічі! Позаду нелегкий рік становлення, проте зараз з упевненістю можу сказати, що ми відбулися як територіальна громада. Спільно із депутатським корпусом, виконавчим комітетом, активістами, суб’єктами підприємницької діяльності селищна рада сконсолідували зусилля задля вирішення першочергових кроків, проблемних питань функціонування та розвитку громади. Відтак хочу прозвітувати про перший рік нашої з вами спільної роботи у Лисецькій територіальній громаді.

Читайте далі

РОЗПОЧИНАЄМО РОЗРОБКУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ЛИСЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Лисецька селищна рада за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» розпочинає роботу із розробки Стратегії розвитку Лисецької територіальної громади на 2023–2027 роки.

Читайте далі