ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ЗВІТУВАВ ПРО РОБОТУ.

Новини 24 жовтня 2023

19.10.2023 року поліцейським офіцером Лисецької громади підполковником поліції Ляцьким Романом Борисовичем на черговій сесії проведено звіт про результати роботи за дев’ять місяців 2023 року.

Читайте далі

ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ В ЛИСЕЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ

Новини Освіта 24 жовтня 2023

Благородна мета допомогти нашим захисникам на передовій та великий патріотизм згуртували під час осіннього шкільного ярмарку родину Лисецького ліцею Лисецької селищної ради.

Читайте далі

З ДРУЖНІМ ВІЗИТОМ ТА ГУМАНІТАРНИМ ВАНТАЖЕМ ДО ЛИСЦЯ ЗАВІТАЛИ ПОЛЬСЬКІ ПАРТНЕРИ З ҐМІНИ ЛЕНЧИЦА

Новини 23 жовтня 2023

Наприкінці тижня ми приймали у своїй громаді наших польських побратимів із міста Ленчица Республіки Польща. Війт ґміни Яцек Роґожіньскі разом із нашим другом, котрому завдячуємо налагодженням співпраці із даною ґміною, колишнім працівником повітової комендатури Державної пожежної служби в Ленчиці Ареком Містшаком привезли чергову гуманітарну допомогу.

Читайте далі

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ_4

Новини 19 жовтня 2023

Знайшли роботу за кордоном? Як діяти, якщо замість обіцяної гарної роботи, ви опинились у трудовому рабстві? Ось, що треба зробити ще перед виїздом з України! Говоримо про це і не тільки протягом тижня в інформаційній кампанії “Обізнаність рятує життя”.

Читайте далі

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ_3

Новини 18 жовтня 2023

18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Торгівля людьми - один з найсерйозніших злочинів проти людини, який, нажаль, на сьогодні є дуже розповсюдженим. За оцінками Представництва Міжнародної організації з міграції, в Україні з 1991 року понад 300 тисяч українців постраждали від різних форм сучасного рабства: трудова та сексуальна експлуатація, вербування, рабство, незаконне перевезення, продаж, використання шантажу, погроз, насильства та інші.

Читайте далі

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ_2

Новини 17 жовтня 2023

Є пропозиція працевлаштування? Дуже хочеться отримати бажану роботу якнайшвидше? Зупинись та перевір інформацію! Дійсно, це нелегко зробити в моменти поспіху і відчаю, але цей крок може врятувати життя! Говоримо про це протягом тижня в інформаційній кампанії “Обізнаність рятує життя”.

Читайте далі

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЄКТУ "ДОВІРА"

Новини 17 жовтня 2023

Чеська гуманітарна організація «Людина в біді» за фінансової підтримки американського народу презентує проєкт «Довіра» - конкурс мікрогрантів на підтримку бізнесу! Дата: 20 жовтня (п’ятниця) Час: 14-00 Місце: Multimedia Lab, Промприлад (вулиця Української Перемоги, 23)

Читайте далі

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

Новини 16 жовтня 2023

Як вберегти себе та своїх близьких від шахраїв, злочинців, вербувальників? Як не потрапити в ситуацію торгівлі людьми? Говоримо про це протягом тижня в інформаційній кампанії “Обізнаність рятує життя”. Сьогодні розповімо вам про один з важливих маркерів безпеки - це безпека власних документів.

Читайте далі

ЦІКАВО, ПІЗНАВАЛЬНО ТА ПЛІДНО В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШОВ ДЕНЬ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я

Новини 13 жовтня 2023

11 жовтня Україна вперше разом зі світовим співтовариством відзначила День психічного здоров’я. У Лисецькій територіальній громаді, котра є учасником Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» саме в напрямку психічного здоров’я цей тиждень пройшов пізнавально, цікаво та навіть у ігровій формі дорослі разом із дітьми розбиралися у складових ментального здоров’я, від котрого залежить потенціал людини, можливість плідно працювати та долати звичайні життєві стреси, яких у цей воєнний час у нас аж надто багато.

Читайте далі

ДБАЙМО ПРО ЯКІСТЬ ПИТНОЇ ВОДИ!

Новини 12 жовтня 2023

Значна кількість населення особливо у сільській місцевості використовує для забезпечення питних потреб воду з шахтних колодязів.

Читайте далі