Серпневі студії педагогічних працівників

Новини Освіта 30 серпня 2021

Серпневі студії педагогічних працівників закладів освіти громади відбувалися впродовж 25-27 серпня 2021 року.

Читайте далі

ІЛОВАЙСЬК: ПАМ'ЯТАЄМО ЗАГИБЛИХ

Новини 30 серпня 2021

29 серпня, у день пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, у церкві Воздвиження Чесного Хреста селища Лисець помолилися за душі співвітчизників: військовослужбовців та добровольців, що полягли у Іловайську.

Читайте далі

Визначено керівника Старолисецького ліцею

Новини Освіта 27 серпня 2021

У четвер, 26 серпня відбувся конкурс на посаду керівника Старолисецького ліцею Лисецької селищної ради.

Читайте далі

З 01 вересня 2021р.Україна переходить на автоматичне формування е-лікарняних

Новини 27 серпня 2021

Із 04 червня в Україні була запроваджена цільова модель формування та видачі е-лікарняних.

Читайте далі

КОНСУЛЬТАЦІЇ З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВА ЖИТЕЛЯМ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Новини 26 серпня 2021

Фахові консультації з питань пенсійного забезпечення та відповіді на запитання, які стосувались порядку нарахування пенсії, залежності її розміру від величини зарплати і тривалості страхового стажу, здійснених цьогоріч пенсійних перерахунків, необхідних для призначення пенсії документів, отримали 26 серпня жителі Лисецької територіальної громади.

Читайте далі

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Новини 24 серпня 2021

24 серпня найвеличніше і без перебільшення, найзначніше свято українства – День Незалежності України у населених пунктах Лисецької територіальної громади святкували разом із мільйонами співвітчизників по-особливому трепетно.

Читайте далі

ДЕЛЕГАЦІЯ ҐМІНИ ЛЕНЧИЦА ГОСТЮВАЛА У ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Новини 24 серпня 2021

На запрошення голови Лисецької селищної територіальної громади Анатолія Лущака 21-23 серпня у територіальній громаді перебувала делегація ґміни Ленчица Республіки Польща. Для війта ґміни Яцека Рогожіньськєго та депутата ґміни Марека Якубовскєго це вже третій візит на Прикарпаття.

Читайте далі

Прапор звивається стрімко у вись

Новини 23 серпня 2021

Прапор звивається стрімко у вись Синьо-жовтим мереживом долі, В ньому мрії одвічні сплелись, В ньому щедрості неба і поля. 23 серпня українці вшановують національний символ - свій прапор. У цей день ознаменований Днем Державного прапора по всій країні: від найменшого її населеного пункту до величавої столиці здіймається гордо жовто-блакитне знамено, як символ незалежної держави.

Читайте далі

ОЧІЛЬНИК ГРОМАДИ НА СЕСІЇ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Новини 21 серпня 2021

Напередодні 30-ої річниці з дня проголошення Акта про незалежність України голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак разом із колегами із інших територіальних громад новоутворенного в рамках адміністративно-територіальної реформи Івано-Франківського району став учасником восьмої позачергової урочистої сесії Івано-Франківської районної ради.

Читайте далі

Найщиріші вітання

Новини 21 серпня 2021

22 серпня селище Лисець - центр однойменної територіальної громади святкуватиме 530 років від часу першої писемної згадки. У день народження малої батьківщини, що є святом єднання усіх поколінь, хто тут народився, сюди переїхав та живе, найщиріші вітання від керівництва громади, священнослужителів, наймолодших жителів населеного пункту. З любов'ю до рідного!

Читайте далі