ФССУ РОЗПОЧИНАЄ ОПЛАТУ Е-ЛІКАРНЯНИХ

Новини 27 липня 2021

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

Читайте далі

Застраховані особи можуть відновити здоров'я на базі санаторно-курортних закладів після важкої хвороби, операції чи травми за кошти ФССУ

Новини 27 липня 2021

Реабілітаційне лікування на базі санаторно-курортних закладів дозволяє швидше відновитись після важких захворювань, операцій і травм, а в деяких випадках уберегти від настання первинної інвалідності.

Читайте далі

Прикарпаттяобленерго інформує!

Новини 26 липня 2021

У зв’язку з плановими роботами (Лисецький РЕМ) 04 серпня 2021р. з 08:00:00.0 до 2021-08-04 18:00:00.0 за даними адресами буде відсутнє світло:

Читайте далі

«Скажи «НІ!» сучасному рабству»

Культура Новини 23 липня 2021

Торгівля людьми є порушенням прав людини, становить загрозу гідності та недоторканності конкретної людини і може стати причиною рабського становища жертв такої торгівлі.

Читайте далі

Торгівля людьми – сучасний прояв рабства

Новини 22 липня 2021

30 липня у світі відзначають Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від якої потерпають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну.

Читайте далі

Виставка світлин нацгвардійця Віталія Марківа триває у Лисецькій територіальній громаді

Культура Новини 20 липня 2021

В стінах Лисецького ліцею проходить фотовиставка з 60 фото з побратимами та родиною нацгвардійця Віталія Марківа, учасника ATO, якого італійська Феміда намагалась заґратувати на 24 роки за хибним звинуваченням у вбивстві італійського журналіста та його супроводжувача-росіянина.

Читайте далі

В КНП "Лисецька лікарня" буде новий портативний УЗД апарат

Новини 14 липня 2021

Лисецька громада з проєктом «Портативний УЗД апарат – новий інструмент діагностичного обстеження легень пацієнтів із COVID-19 у НКП «Лисецька лікарня» - серед переможців конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад

Читайте далі

Підготовка громад до дій під час надзвичайних ситуацій

Новини 8 липня 2021

В рамках програми Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця " Підготовка громад до дій під час надзвичайних ситуацій" представники Лисецької громади пройшли програму першої допомоги (сертифіковану Європейським рефері Центром ), яка складається з теорії і практики на спеціальних манекенах.

Читайте далі

А свято таки вдалося

Культура Новини 7 липня 2021

Свято Івана Купала давнє і бере початок ще за далеких язичницьких часів. У дохристиянські часи в цей час саме відзначали літнє сонцестояння і було прийнято прославляти слов’янського бога сонця Ярила.

Читайте далі

"Бистриця" - фіналіст розіграшу кубка Тисменицького району 2021

Новини Спорт 5 липня 2021

Старолисецька "Бистриця" стала фіналістом розіграшу кубка Тисменицького району 2021 року.

Читайте далі