ДЕНЬ СЕРЦЯ В ЛИСЕЦЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Новини 30 вересня 2023

За ініціативи центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я, Державної установи “Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗУ” в Лисці зорганізовано «Всесвітній День серця».

Читайте далі

В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМИ СВЯТАМИ ВИХОВАТЕЛІВ, ВЧИТЕЛІВ, БІБЛІОТЕКАРІВ ТА МУЗИКАНТІВ

Новини Освіта 30 вересня 2023

В ці осінні дні свої професійні дні відзначають працівники дошкільних закладів, вчителі, бібліотекарі та музиканти. Другий рік поспіль професійні свята усіх особливі, обпалені війною… Попри все на світі, кожен міцно тримає свій фронт, аби наші Захисники були впевнені, що позаду – міцний та впевнений тил.

Читайте далі

ЗАСТУПНИК ЛИСЕЦЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ РАЗОМ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ПРИКАРПАТСЬКИХ ГРОМАД ПЕРЕЙМАВ ДОСВІД ПРОТИДІЇ ВИКЛИКАМ ВІЙНИ У СВОЇХ КОЛЕГ ІЗ БУКОВИНИ

Новини 30 вересня 2023

26 вересня на Буковині стартував візит з обміну досвідом «Інструменти формування стійкості громад в протидії викликам, пов’язаним з війною», організований Програмою Європейського Союзу «U-LEAD з Європою» для територіальних громад Львівщини та Івано-Франківщини.

Читайте далі

АКЦІЯ "ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ СЕРЦЯ"

Анонси Новини 28 вересня 2023

29 вересня 2023 року в Лисецькій громаді відбудеться Акція «Всесвітній День серця», яка проводиться з ініціативи Центру громадського здоров’я МОЗ України, Державної установи «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» за адресою: смт. Лисець, вул. Січових стрільців, буд 55, біля будівлі поліклініки КНП «Лисецька лікарня» Початок о 10.00 годині.

Читайте далі

ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПОБУВАВ НА ДНЯХ УКРАЇНИ В СЛОВАЦЬКОМУ МІСТІ КОШИЦЕ

Новини 28 вересня 2023

Вже вдев’яте місто Кошице Словацької Республіки гостинно прийняло та провело Дні України 2023. Цей винятковий міжнародний транскордонний проєкт, що реалізується за фінансової підтримки партнерських організацій зі Словаччини та України, спрямований на підтримку розвитку транскордонного співробітництва між Україною та Словацькою Республікою.

Читайте далі

ДОШКІЛЬНИКАМ У ДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Новини Освіта 25 вересня 2023

Не лише у Всеукраїнський день дошкілля, а щоденно дякуймо вихователям, помічникам вихователів, музичним керівникам, кухарям, медсестрам та усім працівникам наших закладів дошкільної освіти “Сонечко” селища Лисець під керівництвом Ірини Зорій та Старолисецького ЗДО “Малятко” під орудою Надії Прокоп, бо завдяки вашій любові до малюків, щирій турботі та професіоналізму батькам набагато легше виховувати наше майбутнє.

Читайте далі

КЕРІВНИК ВІДДІЛУ ПРАВОВОЇ ТА КАДРОВОЇ РОБОТИ ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ СЕРЕД ВИПУСКНИКІВ “HR МАЙСТЕРНІ”

Новини 21 вересня 2023

Днями тридцять п'ять фахівців з управління персоналом з різних куточків України стали випускниками проєкту розвитку фахівців з управління персоналом органів публічної влади“HR майстерня”. Серед них начальник відділу правової та кадрової роботи Лисецької селищної ради Тетяна Гаєва.

Читайте далі

АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»: ДО ВІДОМА СПОЖИВАЧІВ!

Новини 19 вересня 2023

У зв’язку з наближенням похолодання, росія може знову вдатися до ракетних обстрілів критичної інфраструктури. Якщо виникне така ситуація, то в Україні буде можливий дефіцит електроенергії, що спричинить введення графіків погодинного вимкнення.

Читайте далі

ДЕЛЕГАЦІЯ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛА ПОЛЬСЬКИХ ПОБРАТИМІВ З ҐМІНИ ЛЕНЧИЦА

Новини 18 вересня 2023

Минулі вихідні стали знаковими для наших польських партнерів з ґміни Ленчица: всією громадою на чолі з війтом Яцеком Роґожіньським та головою ради Влоджіміжем Сташиньським поляки дякували аграріям, фермерам, сільським трудівникам за цьогорічний урожай.

Читайте далі

ВОГНЕБОРЦІ МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ЗМАГАЛИСЯ У КУБКУ СВЯТОГО ФЛОРІАНА

Новини 18 вересня 2023

Вже другий рік поспіль Головне Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області до професійного свята проводить обласні змагання серед підрозділів місцевих пожежних охорон та добровільних пожежних формувань “Кубок святого Флоріана”.

Читайте далі