ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАВ ПРАВООХОРОНЦІВ

Новини 5 липня 2023

4 липня своє професійне свято відзначили працівники Національної поліції України. Привітав керівництво Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак, котрий пропрацював не один десяток літ, виховавши та підготувавши на викладацькій ниві покоління правоохоронців.

Читайте далі

ЩО РОБИТИ У РАЗІ РАДІАЦІЙНОЇ АВАРІЇ?

Новини 30 червня 2023

У зв’язку з складною військово-політичною ситуацією у нашій державі, імовірність виникнення нештатних ситуацій на Запорізькій АЕС, можливістю застосування російським агресором ядерної зброї, надаємо порядок дій у вищевказаних кризових ситуаціях.

Читайте далі

АДРЕСИ УКРИТТІВ ТА СХОВИЩ ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Новини 16 червня 2023

У громадян виникає запитання: куди прямувати, щоб забезпечити собі та рідним безпечне перебування під час повітряної тривоги? Лисецька селищна рада повідомляє, що всі наявні на території Лисецької громади захисні споруди цивільного захисту приведено в готовність для укриття населення. Цих захисних споруд в громаді є п’ять, і розташовані вони за наступними адресами:

Читайте далі

АЛГОРИТМ ДІЙ ПРИ СИГНАЛІ «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА»

Новини 16 червня 2023

Якщо почули сирени, перебуваючи вдома: 1. Ввімкнути телевізор чи радіоприймач і уважно прослухати інформацію про характер тривоги; 2. За можливості попередити сусідів і одиноких людей, що мешкають поруч;

Читайте далі

НЕБЕЗПЕЧНА РОСЛИНА - БОРЩІВНИК СОСНОВСЬКОГО!

Новини 14 червня 2023

За останні роки набуває поширення дуже небезпечна рослина - Борщівник Сосновського.

Читайте далі

ШАХРАЙСЬКІ СХЕМИ. ПРОСТІ ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ

Новини 13 червня 2023

У світі безліч видів шахрайських схем, які відпрацьовуються на простих громадянах. Національна поліція України розробила короткі інструкції що робити, щоб не попасти в пастку до шахраїв.

Читайте далі

УВАГА! ВНЕСЕННЯ ЗЗР!

Новини 28 травня 2023

ТОВ «АКРІС-ЗАХІД» повідомляє, що на орендованих нашим підприємством землях, навколо села Старий Лисець, буде проводитись внесення ЗЗР по посівах сої. Терміни внесення: 29 травня – 03 червня 2023 року.

Читайте далі

ПРО ІНТЕГРАЦІЮ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БАЗОВИМИ СОЦІАЛЬНИМИ ПОТРЕБАМИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ НА ПРИКАРПАТТІ

Новини 12 травня 2023

Вели мову в Івано-Франківській обласній державній адміністрації під час виїзного засідання міжфракційного депутатського об’єднання «ВПО України». Отримав запрошення на зібрання за участю народних депутатів України, керівництва краю та очільників міст, котрі прийняли та розмістили у своїх громадах внутрішньо переміщених людей, й голова Лисецької громади Анатолій Лущак, що на громадських засадах є керівником Івано-Франківського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації громад.

Читайте далі