Олімпійський тиждень в Старолисецькому ліцеї

Новини Освіта Спорт 13 вересня 2021

З 06 по 10 вересня у Старолисецькому ліцеї проводився "Олімпійський Тиждень" та "Тиждень Безпеки життедіяльності".

Мета – навчити вихованців цінувати власне здоров’я, виховати у дітей потребу в постійній руховій активності, формувати традиції і культуру здорового способу життя, престижу здоров’я, залучити їх до активних занять фізичною культурою і спортом, а також оволодіти основами здорового способу життя, життєвими навичками безпечної для життя і здоров’я поведінки у повсякденному житті та при виникненні надзвичайних ситуацій.

Під керівництвом Базів М.О. та Волосянко С.О. для учнів 4-х класів, були проведені «Веселі старти»: рухливі ігри, пізнавальні конкурси, веселі естафети. Вчителі фізичної культури - Білогубка А.С. та Дрекало М.В. для учнів 5-11-х класів провели змагання з футболу, баскетболу, волейболу під девізом: «Швидше! Вище! Сильніше!».

Власова О.І. провела цікаві конкурси та хвилинки дискусії «Будь обережним на вулиці і вдома». Педагог-організатор – Кузишин Г.О. ознайомила вихованців ліцею з правилами дорожнього руху! Цьогорічний «Олімпійський тиждень» та «Тиждень БЖД» довів, що спорт - рушійна сила, яка об`єднує покоління, дарує позитивні емоції і зміцнює духовне та фізичне здоров`я, а також завжди слід пам'ятати про правила дорожнього руху та безпеки життя!!!