КЕРІВНИКИ ГРОМАД ПРИКАРПАТТЯ ПРОЙШЛИ БАЗОВИЙ КУРС СТРІЛЬБИ НА СТАРОЛИСЕЦЬКОМУ ПОЛІГОНІ

Новини 27 вересня 2021

Стрілецький день для міських, селищних та сільських голів Івано-Франківської області відбувся 24 вересня у навчальному центрі "Старий Лисець" військової частини 3072 Західного ОТО Національної гвардії України. 

Лисецька територіальна громада, на території якої розміщена частина, спільно із нацгвардійцями присвятили даний захід, що відбувся в рамках конференції "Посилення потенціалу громад Прикарпаття в реалізації системних змін у сфері безпеки та медицини, пом'якшення економічних  наслідків пандемії COVID-19",

30-ій річниці Незалежності та прийдешньому Дню захисника України. 

На військовому полігоні представників органів місцевого самоврядування краю привітали командувач Національної Гвардії України генерал-полковник Микола Балан, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук, селищний голова Лисця Анатолій Лущак, командир в/ч 3072 Андрій Махобей. 

Ознайомившись із загальною культурою поведінки зі зброєю, керівники громад перейшли до стрілецьких навичок. Освоїли базовий курс стрільби, що включав у себе три вправи із карабінами та пістолетами.

Відео заходу за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=jAbFpA7LtlQ