ПЕРШОВЕРЕСЕНЬ В ЛИСЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Новини Освіта 1 вересня 2021

Дзвінким відлунням срібного дзвоника у перший день осені стартував новий навчальний рік для 830 школярів Лисецької територіальної громади. 

Святкові лінійки з нагоди Дня знань відбулися на шкільних подвір'ях Стебницької гімназії, Лисецького та Старолисецького ліцеїв.

Особливим та пам'ятним день першого вересня став для 87 першокласників громади, для яких уперше пролунав шкільний дзвінок.

У цей святковий день педагогів, учнів та батьків із днем Знань привітали очільники Лисецької територіальної громади. Стебницькій шкільній родині побажав наснаги та успіхів у новому навчальному році заступник голови ТГ Іван Говера. Секретар Лисецької селищної ради Галина Матієшин передала найщиріші побажання від виконавчого комітету та депутатського корпусу освітянам та школярам Старолисецького ліцею. 

Голова територіальної громади Анатолій Лущак відвідав Лисецький ліцей, де вручив подяки за активну участь в проведенні Дня селища та заходах з нагоди 30-ої річниці 


незалежності України учениці 11-го класу Богдані Михайлюк та працівниці ліцею Анні Струтинській. 

Вітаючи всіх працівників закладів освіти, учнів, батьків, побажав, щоб новий навчальний рік був кращим за попередній, захопив незгасимим бажанням навчатися, а жага до пізнання та глибоких знань була реалізована вповні в умовах Миру, Співпраці, Добробуту.