ДОШКІЛЬНИКАМ У ДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Новини Освіта 25 вересня 2023
Не лише у Всеукраїнський день дошкілля, а щоденно дякуймо вихователям, помічникам вихователів, музичним керівникам, кухарям, медсестрам та усім працівникам наших закладів дошкільної освіти “Сонечко” селища Лисець під керівництвом Ірини Зорій  та Старолисецького ЗДО “Малятко” під орудою Надії Прокоп, бо завдяки вашій любові до малюків, щирій турботі та професіоналізму батькам набагато легше виховувати наше майбутнє. Бажаємо вам доброго серця, сил, ідей, доброти та величезного терпіння на всіх бешкетників. Діліться своєю мудрістю, вчіть дітей бути справедливими, чесними, надійними, щоб вони змогли впевнено увійти в життя справжніми людьми. Нехай вдячні привітання від батьків і маленьких вихованців поліпшать настрій та подарують заряд енергії!
“Запевняю, що Лисецька селищна рада в свою чергу й надалі опікуватиметься нашим майбутнім та докладає зусиль, щоби дітки перебували у комфортних та безпечних дошкільних закладах, а вихователі раділи своїм професійним успіхам та отримували задоволення від роботи”, - вручаючи у Всеукраїнський день дошкілля керівнику Лисецького “Сонечка” грамоту директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Віктора Кімаковича запевнив голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак.      
У Всеукраїнський день дошкілля у Старолисецькому ЗДО “Малятко” провели свято для дітей, подякували педагогам-дошкільникам за змістовне дитинство та заразом під час Козацьких забав до Дня українського козацтва продемонстрували патріотичний настрій малюків. 
В найближчому часі переступивши поріг оновлених та укомплектованих приміщень дошкільного закладу у новому корпусі Лисецького ліцею місцеві дошкільнята та вихователі оцінять турботу про наймолодших жителів громади місцевої ради, депутатського корпусу, відділу освіти, культури, молоді та спорту Лисецької селищної ради. Бо не дарма дитячий садок для малюків вважають першою школою життя: тут дитина не лише знаходить нових друзів, дізнається багато цікавого, і просто добре проводить дні дитинства, а росте сильною, розумною, вихованою і щасливою. Тому від професіоналізму, терпіння і мудрості працівників дитячих садків та інших дошкільних закладів, уваги дорослих до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія!