АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»: ДО ВІДОМА СПОЖИВАЧІВ!

Новини 19 вересня 2023

У зв’язку з наближенням похолодання, росія може знову вдатися до ракетних обстрілів критичної інфраструктури. Якщо виникне така ситуація, то в Україні буде можливий дефіцит електроенергії, що спричинить введення графіків погодинного вимкнення. Такі графіки передбачають розподіл споживачів на черги. Дізнатися про чергу вимкнень юридичним та побутовим споживачам можна:

       1. Для юридичних споживачів:

На сайті компанії wwwoe.if.ua (головна сторінка – графіки вимкнень) або за посиланням: https://svitlo.oe.if.ua/. Необхідно ввести номер лічильника або адресу розташування.

        2. Для побутових споживачів:

  • На сайті компанії wwwoe.if.ua (головна сторінка – графіки вимкнень) або за посиланням: https://svitlo.oe.if.ua/. Необхідно ввести особовий рахунок або адресу розташування.

  • Через чат-бот у Viber (https://chats.viber.com/oeifuabot_) за номером особового рахунку у форматі: 8 цифр пробіл прізвище.

Якщо графіки погодинних вимкнень почнуть застосовуватися, інформацію про них ви знайдете на сайті АТ «Прикарпаттяобленерго», а також в наших соцмережах «Прикарпаттяобленерго» у Telegram (https://t.me/prykarpattyaoblenergo_official) та Viber (http://surl.li/gpxos_).

Нагадуємо, що з 1 жовтня на Прикарпатті будуть діяти 6 черг графіків погодинного вимкнення замість 4-х, як це було раніше. Проте це не означає, що графіки будуть обов’язково застосовуватися. Якщо все ж виникне необхідність, і НЕК «Укренерго» дасть відповідну вказівку, то енергетики повідомлять про застосування графіків заздалегідь.


Не ведіться на фейкові повідомлення. Беріть інформацію тільки з офіційних джерел.

Якщо виникають запитання – адресуйте їх диспетчерам кол-центру – 0 800 50 40 20