ПІД ЧАС БЛАГОДІЙНОГО ЯРМАРКУ В СТАРОМУ ЛИСЦІ ЗІБРАНО ПОНАД 88 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ДЛЯ ЗСУ!

Новини 8 листопада 2023
Недільний день п’ятого листопада об’єднав жителів Старого Лисця та населених пунктів усієї Лисецької територіальної громади задля спільного вшанування українських захисників та захисниць, які боролися за незалежну Україну та зараз відстоюють територіальну цілісність нашої держави. Якщо учасникам художньої самодіяльності мистецькою акцією «Незламна мужність поколінь» випала честь піднімати патріотичний дух, доводячи, що українська пісня – це наша душа, яка говорить в моменти радощів, переживань, смутку, навіть у воєнний час народжуючи нові поетичні рядки, які лягають на музику, і мотивують та кличуть до звитяги. То наші наймолодші жителі – учні Старолисецького ліцею разом зі своїми батьками та учителями благодійним ярмарком вирішили підтримати наші Збройні сили України. Коли на сцені виступали солісти та вокалісти у фоє Будинку культури було не менш людно. Приваблюючи якомога більше покупців кожен клас великої шкільної родини підготував презентацію заздалегідь власноруч спечених та за допомогою родичів смаколиків, десертів, корисних напоїв, бо всіх згуртувало бажання допомогти нашим захисникам. 
Патріотичний настрій шкільної молоді передала виставка малюнків, а місцевий бібліотекар Оксана Мельник охоче знайомила усіх бажаючих із книжковою виставкою «Героїв завжди пам’ятають на небі й на рідній землі». 
Захоплюємося завзятістю старолисецьких ліцеїстів, котрі в рамках благодійного ярмарку зреалізували смаколиків на 88 726 гривень! Дякуючи педагогам, школярам та їх батькам за згуртованість та патріотизм голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак відмітив, що тільки такою єдністю ми можемо протистояти ворогу та підтримувати тих, хто відстоює нашу Україну. Посадовець наголосив, що до зібраних дітьми коштів на підтримку наших захисників Лисецька селищна рада додає ще 20 тисяч гривень, закумульованих від дводенного заробітку працівників усіх структурних підрозділів селищної ради на придбання спецавтомобіля для ЗСУ.    
Велика вдячність усім, хто не пошкодував свого часу та матеріальних ресурсів, і підтримав наших захисників! Коли ми разом – ми велика сила! Тож разом до Перемоги!


Відео події на офіційному YouTube-каналі Лисецької громади за посиланням:  https://www.youtube.com/watch?v=3GvKyOG05Hc.