ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ – НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР

Новини 11 грудня 2023
Насичений подіями та заходами тиждень для очільника Лисецької територіальної громади Анатолія Лущака завершився участю у зініційованому головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світланою Онищук міжнародному форумі «Івано-Франківська область - надійний партнер». 
Задля пошуку партнерів для розвитку бізнесу, освітньої, соціальної та медичної сфер та реалізації нових соціальних проєктів на Прикарпатті поважному зібранню, серед яких консули та посли країн-партнерів України, а саме Чехії, Румунії, Польщі, представники благодійних та донорських організацій, бізнес-спільнота та роботодавці презентовано інвестиційну привабливість краю. Бо саме такі зустрічі широкого кола людей не лише допомагають налагодженню співпраці з міжнародними партнерами, а й є місцем генерування нових ідей та інвестиційних проєктів, що в свою чергу сприятиме розвитку Прикарпаття.   
Окремо обговорили проблеми релокованого бізнесу та шляхи їх вирішення. А ще приділили увагу розвитку туризму та крафтового виробництва.
Учасники дійства наголошували, що зараз державі, й Прикарпаттю зокрема, потрібна надійна підтримка світу,  іноземних партнерів. Очільниця області подякувала іноземним гостям за те, що поруч у такий складний час і долучаються до реалізації різноманітних ініціатив, які найперше стосуються добробуту людей.
Під час форуму Анатолій Лущак зустрівся із чеською делегацію з Пльзенського краю, яку очолив голова бюджетного комітету Палати депутатів Парламенту Чеської Республіки, заступник Гетьмана Пльзенського краю Йосеф Бернард та подякував Гетьману краю за передані минулоріч дві карети швидкої допомоги, котрі справно служать для потреб комунального некомерційного підприємства «Лисецька лікарня» та порятунку людей.