ДО ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА — ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Новини 12 грудня 2021
В Лисецькій селищній раді відбулися збори з нагоди професійного свята — Дня місцевого самоврядування. Працівники виконавчого апарату селищної ради, структурних підрозділів та керівники старостинських округів громади зібралися разом саме в той день, коли Всеукраїнська асоціація громад проводила онлайн-форум місцевого самоврядування «Актуальні питання розвитку громад». Відтак поєднали корисне з приємним. За час реформи децентралізації влади залишаються ще багато відкритих питань щодо повноцінного самоврядування на місцях. Попри те усі спікери форуму, серед котрих як нардепи, так і представники  профільного міністерства розвитку громад та територій України; Офісу Президента, мінфіну дану реформу означують як одну із найуспішніших та найдієвіших за останні шість років. Доказом цьому є утворення територіальних громад, котрі отримали додаткові повноваження та ресурси, щоби забезпечувати належний рівень надання публічних послуг своїм жителям.
«Утворена об’єднанням чотирьох населених пунктів: Стебник, Старий Лисець, Посіч та Лисець (центр громади) Лисецька селищна територіальна громада нещодавно святкувала свій перший рік життєдіяльності. Він видався важким, з огляду на те, що насамперед треба було сформувати команду, — акцентував перед працівниками виконавчого апарату очільник громади Анатолій Лущак. — Зараз з упевненістю можу сказати, що наша громада відбулася: нам вдалося згуртували професіоналів своєї справи, справжніх патріотів».
З нагоди професійного свята — Дня місцевого самоврядування грамоти за відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків, професіоналізм, ініціативність та активну громадську позицію отримали працівники апарату селищної ради: фахівець з управління проєктами Галина Гринюк; староста села Стебник Ірина Портецька; начальник фінансового відділу Надія Самойленко; спеціаліст І-ої категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності Владислав Князюк; спеціалісти І-ої категорії Центру надання адміністративних послуг Марія Каспрук та Світлана Грицак; начальник відділу правової та кадрової роботи Тетяна Гаєва (нагороджена Подякою голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації); спеціаліст І-ої категорії відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Оксана Шпіляревич.