ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАВ З ВЕЛИКОДНЕМ МЕДИКІВ ТА ПАЦІЄНТІВ ПЕРШОГО ДОБРОВОЛЬЧОГО ХІРУРГІЧНОГО ШПИТАЛЮ

Новини 18 квітня 2023
У день Воскресіння Христового інтернаціональна медична родина та пацієнти Першого добровольчого хірургічного шпиталю, що працює на базі хірургічного центру БРАСС, зустрічали гостей. 
Очолювану Станіславом Онищуком команду лікарів-волонтерів з різних країн світу привітав зі світлим святом Великодня керівник Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак та поповнив колекцію репродукцій картин, що прикрашають стіни центру та палати пацієнтів, гірським пейзажем намальованим старолисецьким художником Миколою Гаргатом. 
З великодніми смаколиками завітали до шпиталю, де лікують та проходять реабілітацію військовослужбовці, священнослужителі парафії Воздвиження Чесного Хреста УГКЦ селища Лисець отці Федір Бойко та Василь Скурчанський. Наші захисники теж підготувались до найбільшого християнського празника: упродовж тижня напекли пасок, виготовили писанки і навіть зробили ковбасу власного виробництва. Відтак отці поблагословили присутніх та освятили великодні кошики. 
На правах господаря Станіслав Онищук подякував гостям за дружнє плече та турботу. Підмітивши, як спільна біда здружила досі незнайомих людей, які, працюючи в команді однодумців, стали силою. Саме в єдності – наша сила. І це щоденно демонструють тили та захисники на передовій. Тож, разом – до перемоги!